Prima pagină > blogosfera > Orasul dintre bloguri

Orasul dintre bloguri

Citeam zilele trecute de pe unele bloguri niste idiotenii cat casa. (data viitoare promit ca o sa le notez pentru a le putea prezenta pe scurt). Cert este ca lumea chiar se crede importanta, se razboieste, se jigneste pe bloguri. Imi vine sa rad.  Este un adevarat orasel aici, pe bloguri, o adevarat insula, un LOST ! Lost printre bloguri.
Este o adevarata lupta intre bloguri, in blogosfera, unde fiecare incearca sa-si faca trafic sa acapareze cat mai multa lume, nu conteaza mijloacele, este ca in viata reala cand iti propui un tel faci orice pentru a-l atinge, traficul aduce reclame, reclamele aduc bani, banii aduc faima spun unii insa toate aceste lasa in urma o mare de mizerie, un amar.

2009 va fi un baiat smecher si nu va ceda presiunii gastilor. 2009 va spune ce va simtii el despre aceste timpenii cum au ajuns blogurile mioritice.

 1. 20/11/2008 la 1:08 pm

  Ba, tata! da suparat, mai esti! :))

 2. moniq
  20/11/2008 la 11:32 pm

  nu cred daca era sau nu suparat insa ii dau dreptate la treaba asta cu blogurile, de aproximativ 2 ani am inceput si eu sa citesc, sa aprofundez insa nu am ramas deloc placut surprinsa de acest val pt ca multe din ele se bazeaza pe cearta … s-au facut asa cum zicea si adi gasti … oras in oras …

 3. 21/11/2008 la 7:32 am

  @moniq: toţi bloggerii au afinităţi (vezi blogroll), dar şi rivalităţi.
  IMPORTANT! pentru un blogger este să ţină linia dreaptă şi echilibrul în ceea ce scrie, asta dacă scrie din plăcere şi nu pentru trafic!

 1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: