Prima pagină > Monden, Muzica, news > Michael Jackson vs. Madonna

Michael Jackson vs. Madonna

Doua legende ale muzicii pop, megastarul Michael Jackson si nonconformista Madonna, implinesc, in aceasta luna, 50 de ani. In timp ce Madonna inca se afla pe culmile succesului, megastarul Michael Jackson a esuat in cariera.
Desi a vandut poate chiar mai multe materiale discografice decat Madonna, Michael Jackshon a fost doborat de un proces de pedofilie, care a durat cativa ani buni. In ciuda achitarii sale din 2005, cariera sa nu a mai avut acelasi succes. Jackson locuieste, in prezent, izolat, in Las Vegas.
Cariera artistului a fost compromisa si de lipsa de creativitate. Nu acelasi lucru s-a intamplat cu Madonna. Fie ca a fost vorba de filme exhibitioniste, poze indecente si bisexualitate, scandalurile nu au reusit sa distruga cariera divei americane. Controversele au facut din Madonna un produs profitabil. Ajutata de o silueta de invidiat, solista s-a aflat mereu intr-o perpetua innoire si cautare de sine. Madonna a dovedit ca stapaneste la perfectie arta de a supravietui in showbiz.

Categorii:Monden, Muzica, news Etichete:, ,
  1. Niciun comentariu până acum.
  1. No trackbacks yet.

Lasă un comentariu