Prima pagină > Bune si rele in Bucuresti, news > Romania, o tara necivilizata

Romania, o tara necivilizata

Astazi am plecat la munca cu mijlocul de transport in comun, cand am ajuns la Obor si a trebuit sa cobor din tramvaiul 21 ca sa merg la metrou eram putin dezorientat deoarece nu am mai trecut pe acolo dinainte sa se faca pasajele subterane pietonalesi sa se desfiinteze trecerile de pietoni de la suprafata, insa din aproximativ 20-30 de persoane cate au coborat din tramvai maxim 5-6 au intrat in pasaj pentru a traversa spre metrou, restul au preferat sa treaca precum oile pe mijlocul strazii injurandu-se cu soferii desi trecerile de pietoni s-au desfiintat tocmai pentru a nu mai ingreuna traficul in acea zona. Dupa ce am iesit din pasajul pietonal am constatat ca cei care au luat-o pe la suprafata, printre masini erau cam in acelasi loc dar probabil le facea placere sa se injure la prima ora cu soferii.
Si toate astea pentru ca traim in Romania, o jungla unde spiritul de turma este in „floare”

 1. simonarrr
  15/08/2008 la 12:12 pm

  Acum inteleg 🙂

 2. 15/08/2008 la 12:21 pm

  🙂 din experienta iti spun, unde sunt pasarelele acelea inalte, gen ”podul basarab” ( daca o mai exista) prefer mai bine a mai pierde o ora ocolind toata gara de nord pentru ca sufar de acrofobie si asta e… asa si cu oamenii aceia..or avea fobia locurilor stramte precum pasajele subterane 🙂 Or suferii romanii de anxietate.. 🙂

 3. 15/08/2008 la 12:51 pm

  sincer sa fiu cred ca sufera mai mult de prostie.

 4. guzgan
  15/08/2008 la 5:09 pm

  e chiar foarte civilizatprin pasaz, functioneaza scarile rulante.
  Acolo e si o lipsa de informatie, nu sunt niste semne puse care sa-ti indice pe unde sa mergi, multi merg precum oile.
  Ar trebui sa stea un policeman si sa mai dea si amenzi dar sa puna si niste panouri. Pe caldura asta sunt previzibile accidente.

 5. 18/08/2008 la 5:55 pm

  Romania, o tara necivilizata…si relatezi o intimplare de la Obor. Ce-mi plac mie generalizarile astea…pleci de la o intersectie (de obicei se pleaca de la un oras) si caracterizam o tara.

 6. 18/08/2008 la 9:34 pm

  sunt mai multe articole ce m-a facut sa pun acel titlu articolului, probabil daca ai aloca putin timp pe blog o sa iti dai seama de ceea ce vreau sa spun.

 7. 19/08/2008 la 11:35 am

  am sa ma uit, am observat insa dealungul existentei mele „milenare” ca cei care critica Romania se raporteaza la Bucuresti (care e iadul in varianta terestra), la clasa politica, sau la tiganii din strainatati => o caracterizare a tarii f departe de adevar.

 8. 19/08/2008 la 12:38 pm

  @ PicPoc promit ca-ti voi relata mai multe despre a noastra Romanie, despreoamenii ce traiesc pe aici si nu numai, voi face probabil un post foarte lung probabil cel mai mare pe care-l voi scrie si ca sa nu il pierzi o sa iti trimit un mail pt a-l vedea.

 1. 14/08/2008 la 1:12 pm
 2. 20/08/2008 la 9:15 am

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: