Prima pagină > Monden, Muzica, news > Cântăreaţa Amy Winehouse a murit

Cântăreaţa Amy Winehouse a murit

Cântăreaţa britanică Amy Winehouse a murit sâmbătă, în apartamentul ei din Londra. Ea a fost găsită în jurul orei 15:54  (ora locală), iar momentan nu se cunosc cauzele decesului. Mai multe televiziuni spun, însă, că ea ar fi decedat în urma unei supradoze.
Poliţia a confirmat pentru BBC că o femeie în vârstă de 27 de ani a murit în Camden, însă cauza morţii nu este încă cunoscută.

Serviciul de Ambulanţă de la Londra a fost chemat la apartamentul din Camden Square NW1 şi a trimis două ambulanţe, însă femeia era deja moartă, potrivit unui purtător de cuvânt al poliţiei.

Amy Winehouse îşi anulase întregul turneu european din această vară, din cauza problemelor cu drogurile.

„Amy Winehouse anulează toate apariţiile programate în cadrul turneului său. Întreaga sa echipă va face tot ce se poate pentru a o ajuta să-şi revină în cea mai bună formă. Îi vom acorda oricât timp are nevoie pentru ca acest lucru să se întâmple”, afirmau reprezentanţii artistei britanice, într-un mesaj adresat tuturor fanilor din ţările în care Amy Winehouse ar fi urmat să concerteze în această vară.

Amy Winehouse a avut o viaţă agitată, fiind internată de mai multe ori în clinicile de reabilitare pentru depedenţă de droguri şi de alcool.

În urmă cu două luni, Amy Winehouse, internată într-o clinică de reabilitare din Londra pentru a scăpa de patima alcoolului, a primit un ultim avertisment din partea medicilor care o aveau în grijă: „Te laşi de băutură sau mori”. Clinica era considerată una a „ultimei şanse”.

Într-un interviu din 2008, mama ei Janis a declarat că nu va fi surprinsă dacă fiica sa va muri tânără.

„Ştiu de mult că fiica mea are probleme. Îmi dau seama că ar putea să moară într-un an. O vedem cum se omoară, încet (…) M-am abţinut să o întreb unde vrea să fie înmormântată, în ce cimitir. Pentru că acolo va ajunge dacă continuă cu drogurile”, a spus Janis.

sursa:  realitatea.net

  1. Niciun comentariu până acum.
  1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: