Prima pagină > Bune si rele in Bucuresti, Unde mergem ? > Zilele dinozaurilor, la Romexpo

Zilele dinozaurilor, la Romexpo

Premiera in Romania: colectia de dinozauri robotizati, in marime naturala, ce face inconjurul lumii a sosit la Bucuresti. Expozitia “Dino – Zilele dinozaurilor” este gazduita, pana pe 25 aprilie, in Pavilioanele 20 si 21 din incinta Romexpo Bucuresti, si poate fi vizitata zilnic, intre orele 10.00 – 20.00.

Expozitia cuprinde peste 30 de uriasi in 8 scene desprinse parca din peisajul preistoric, cu decor, efecte scenotehnice si multimedia unice. „Aceasta aventura “in timp” incepe acum 240 milioane de ani si iti arata viata, dar si mediul in care traiau impresionantii dinozauri, prezenti la aceasta expozitie in marime naturala. (…) Sunt imensi – pot avea mai mult de 7 metri inaltime si 14 lungime – se misca, scot aceleasi sunete si arata exact ca si variantele lor “originale”,  predatori infricosatori sau dinozauri vegetarieni”, precizeaza organizatorii.

Fiind o expozitie itineranta de tip labirint, accesul se face ca in muzee, in grupuri mici, insotite de ghizi special pregatiti pentru a da explicatii despre fiecare dintre dinozauri – pe unii ii poti vedea de aproape, pe altii ii poti atinge, se mai arata in comunicatul organizatorilor.

De asemenea, organizatorii aduc si o alta noutate: Dino Cinema 3D – imagini unice intr-o pelicula realizata special pentru aceasta expozitie de catre unii dintre cei mai mari specialisti mondiali ai genului.

Accesul in incinta expozitiei Zilele Dinozaurilor se face exclusiv in baza biletului de intrare. Biletele se gasesc la intrarea in Pavilioanele 20 si 21 din complexul Romexpo, dar si in reteaua Eventim.ro.

In timpul saptamanii (Luni – Vineri):
50 lei – pentru adulti;
43 lei – pentru studenti si pensionari;
35 lei – pentru copiii pana in 14 ani;
135 lei – pentru familii cu 4 persoane.

In weekend (Sambata si Duminica):
60 lei – pentru adulti;
52 lei – pentru studenti si pensionari;
40 lei – pentru copiii pana in 14 ani;
160 lei – pentru familii cu 4 persoane.

 1. rhorvath
  11/04/2010 la 10:13 pm

  POLONIA INCEARCA SA-SI RECUPEREZE ISTORIA.
  „victimele acestui accident urmau să participe la marcarea unei alte mari tragedii pentru poporul polonez –  70 de ani de la masacrul din pădurea Katyn, unde 22 de mii de ofiteri polonezi au fost ucişi la ordinele scelerate ale lui Stalin, în timpul celui de-al Doilea Război Mondial.”
  ROMANIA TREBUE SA FACA ACELASI LUCRU SI SA IASA DIN MICIUNA.

  ROMANII CRIMINALI SAU EROI ?

  DECE ESTE ASCUNS ADEVARUL ?
   
  TREBUE OOPRITA CREIARA UNEI ISTORII ASERVITA  INTERESELOR
  POLITICE SI ECONOMICE.

  ARTISTUL ROBERT HORVATH CERE RESTABILIREA ADEVARULUI ISTORIC. EL NU NEAGA TRAGEDIA DIN TRANSNITRIA  DEPLANGE SUFERINTELE EVREILOR ,DAR CERE CA LA SCOALA COPII SA INVETE DESPRE FAPTUL UNIC IN ISTORIE CAND UN POPOR SALVEAZA PE ALTUL.  
   PENTRU VINA DE A SPUNE CA ROMANII AU SALVAT DE LA O MOARTE SIGURA APROAPE  UN MILION DE EVREI- OAMENI NEVINOVATI- CINEASTUL ROBERT ESTE DAT AFARA DE LA O INTALNIRE
  PUBLICA TINUTA LA ICR NEW YORK. 
  DESCHIDETI

  http://video.google.com/videoplay?docid=-3001110215792007342#

  DESI MATERIALUL A FOST EDITAT TENDENTIOS NU APARE NICI UNDE O FRAZA IN CARE CINEASTUL NEAGA HOLOCAUSTUL,  
   EL CERE SA SE RECUNOASCA FAPTUL CA DE PE TERITORIUL ACTUAL AL ROMANIEI ( EXCEPTAND ARDEALUL DE NORD CARE ERA SUB CONTROL MAGHIAR ) NU A FOST TRIMIS NICI UN EVREU SPRE LAGARELE DE CONCENTRARE NAZISTE
  . EL CERE CA ACEST ‘MIRACOL AL ISTORIEI ” SA FIE CONSEMNAT IN CARTILE DE ISTORIE.   CEACE A REALIZAT SOCIETATEA ROMANEASCA ALTII NU AU REALIZAT NICI CU PUTEREA GANDULUI .   ROBERT HORVATH PROPUNE RIDICARII UNUI MONUMENT NUMIT ” OMENIA ” CARE SA CINSTEASCA  ACEST
  FAPT FARA PRECEDENT IN ISTORIA CELUI DE AL DOILEA RAZBOI MONDOAL
  SI POATE IN INTREAGA ISTORIE A UMANITATII..

 1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: