Prima pagină > Sport, wrestling > Summerslam pe scurt

Summerslam pe scurt

* D-Generation X (Triple H & Shawn Michaels) au castigat meciul la echipe contra celor de la Legacy (Cody Rhodes & Ted DiBiase)

* In evenimentul principal al Summerslam-ului CM Punk l-a invins pe Jeff Hardy intr-un meci brutal cu scari si scaune, acesta castigand centura campionilor (World Heavyweight Championship) dar si WWE Univers.

* Campionul WWE, Randy Orton, a avut un meci foarte greu contra mai vechiului sau rival John Cena, insa in ciuda unui meci foarte greu Randy si-a pastrat centura datorita unui RKO marca Randy intr-un moment de neatentie a lui John Cena. De precizat ca Randy Orton a incercat sa piarda meciul printr-o descalificare, chiar daca pierdea meciul titlul ar fi ramas la el, insa Mr Mahon a intervenit in meci si a anulat aceasta decizie.

* In meciul centurilor unificate au pus fata in fata Chris Jericho & Big Show vs. Cryme Time meci castigat de Jericho si Big Show care cel putin pentru moment inca nu au dat peste un adversar ce le-ar putea face fata.

* Mysterio isi pastreaza centura intr-un meci cu Ziggler iar acesta ne demonstreaza ca isi imbunatateste arsenalul de la meci la meci.

* Christian Cage a castigat meciul sau cu William Regal in doar 8 secunde, stabilind astfel si un nou record la SummerSlam, cu toate aceste bucuria lui a fost de scurta durata deoarece in ring si-au facut aparitia Ezekiel Jackson si Vladimir Kozlov.

* Khali si Kane au oferit un meci pe cinste la SummerSlam, meciul colosilor urmand a fi castigat de catre Kane.

Download SummerSlam part 1 / SummerSlam part 2

 1. Anca
  24/08/2009 la 11:36 am

  ma bucur ptr randy orton….dar st ffff trista ptr jeff hardy….a pierdut in fata milogului de cm punk…….

 2. Anca
  24/08/2009 la 11:38 am

  dar s-a intors HBK??sooooper

 3. Moniq
  24/08/2009 la 11:40 am

  multam pt rezultate, acum ramane sa vedem imaginile peste o luna cand or avea chef aia de la sport.ro care si asa taie din meciuri …

 4. Legend killer
  24/08/2009 la 1:16 pm

  Si eu st bucuroasa dar nu este vina celor d p sport.ro pt meciurile nedifuzate. Asta este varianta europeana si asa o primim d la americani.

 5. 24/08/2009 la 2:53 pm

  lucrez in televiziune, am vb cu colegi ce lucreaza in sport.ro, varianta europeana este intradevar cenzurata (nu ne arata anumite lovituri), insa cei de la sport.ro taie pur si simplu din meciuri pentru a-si regla programul … este penibil si lipsit de respect pentru cei ce se uita la acest show.

 6. adi
  11/09/2009 la 9:47 am

  vrioam sa castige john cena imi pare rau pentru jeff hardy

 1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: