Prima pagină > Bune si rele in Bucuresti, Video > Tiganii nu primesc amenzi

Tiganii nu primesc amenzi

Traficul pe o strada din cartierul Colentina a fost paralizat din cauza unei nunti, in cadrul careia Adrian Minune a fost nasul mare. Intre blocurile din cartierul Doamna Ghica au fost intinse mai multe corturi iar limuzinele au fost parcate la intamplare. Pe langă elementele de decor, puhoiul de lume venit sa ii vada pe mai marii tigani manelisti in actiune au contribuit si mai mult la haosul creat. Veniti la fata locului, militienii prostii oamenii legii au impartit doar doua amenzi.

Poze si video via realitatea.net

 1. 21/09/2008 la 4:09 pm

  s-au sigurat tignii ca nu-i deranjeaza nimeni,iar copii pt 1000 de euro sa zicem … clar nu i-ar deranja 🙂 a world with`out romania .. ce bine ar fi :))

 2. moniq
  22/09/2008 la 9:08 am

  decat sa primeasca amenzi mai bine ar fii deportati

 3. Sebastian
  23/10/2008 la 11:55 pm

  a avut dreptate cioroianu cand a zis sa cumpere in desert teren si sai bage acolo pe toti ,in stilu asta o sa ajungem sa ne parasim tara si sa le-o lasam lor , la cat de repede se anmultesc ………………………………….. ar trebui creat o „coza nostra” in romania care sa se ocupe cu eliminarea lor si a acelora care mertita sa fie eliminati.

 4. 23/10/2008 la 11:59 pm

  ar trebui, multe ar trebui facute in aceasta tara insa … suntem in Romania si asta nu cred ca se va intampla.. dar cine stie … poate se va mai naste un al 2-lea Antonescu
  ps: Roman nu inseamna tigan

 5. 24/04/2009 la 4:44 pm

  Hitler era baiat bun…azi era sa intre un tigan cu masina in mine…nu stie de prioritate ..avea logan creca 18 ani..era masina plina de tigani..si mai mult a deschis geamu si ma injura..frumos nu?Traiasca Romania..si Politia care da permis de conducere..la toti boratii…frate cand se face o armata sau ceva..sa scapam lumea de astia..ma bag si eu..voluntar!!!!M-am saturat de ei..de mic is chinuit de astia..cine i-o lasat in tara..eu nu stiu..mai nou e ca traiesc mai bine ca noi cica au afaceri..cum frate cu 4 clase sa ai afaceri?Eu ma chinui cu 2 facultati sa caut un loc de munca..

 1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: