Prima pagină > afaceri, news > iPhone 6 ar putea sa fie cu adevarat UNIC in lume

iPhone 6 ar putea sa fie cu adevarat UNIC in lume

Potrivit unor zvonuri, Apple pregateste fanilor o surpriza de proportii. Ecranul noului smartphone iPhone 6 nu va fi unul obisnuit.
Initial, expertii anuntau ca iPhone 6 va avea ecran full HD Retina, insa acum se pare ca va fi vorba de ceva mult mai deosebit.

Apple va cumpara in Arizona o fabrica de minerale, pentru a produce sticla de safir, in colaborare cu GT Advanced Technologies, scrie Daily Mail.

La aceasta fabrica vor fi angajati aproximativ 700 de oameni, pentru a fabrica sticla de safir si cristal de safir. Din acest material va fi realizat ecranul iPhone 6, sustin specialistii.

Apple a folosit deja cristal de safir pentru scanerul de amprenta de la iPhone 5S. De obicei, aceasta tehnologie este folosita pentru ceasuri, deoarece este vorba de un material foarte subtire si rezistent.

Astfel, sticla de safir ar putea sa inlocuiasca in curand sticla Gorilla, folosita la majoritatea telefoanelor.

Sticla de safir este realizata dintr-un minereu sintetic transparent si rezistent, obtinut din oxid de alminiu cristalizat la temperaturi foarte ridicate. Dupa ce se intareste, materialul este taiat in discuri, care sunt apoi lustruite si devin sticla.

Experimentele cu ecranul de safir au inceput anul trecut, insa atunci Apple a considerat ca ideea nu este “fezabila”. Problema este ca aceasta sticla era mult mai scumpa decat cea folosita pentru ecranele normale.

Este insa posibil ca aceste zvonuri sa fie neintemeiate si Apple sa cumpare fabrica de sticla de safir doar pentru a produce la scara larga senzorii de amprenta, scrie Daily Mail.

Pana acum, conducerea Apple a precizat doar ca la fabrica din Arizona “vor fi produse componente Apple obtinute cu energie regenerabila.”

sursa : yoda.ro

 

Recomand urmatoarele articole :

Incasari record pentru Apple din vanzarile de iPhone. iPad-ul dezamageste

Apple still my love !!!

Studiu utilizatori Apple vs. Samsung

Categorii:afaceri, news Etichete:, , ,
  1. Niciun comentariu până acum.
  1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: