Prima pagină > auto, Bune si rele in Bucuresti, news > Singurul circuit auto de langa Bucuresti isi deschide portile pe 1 septembrie

Singurul circuit auto de langa Bucuresti isi deschide portile pe 1 septembrie

Autocross Arena este primul si singurul circuit auto dedicat masinilor. Este insa un circuit de macadam, nivelat, pe care oricare doritor de senzatii tari poate alerga. Cu masina proprie sau cu una din cele 3 masini puse la dispozitie de catre circuit. O alta noutate consta in faptul ca oricine poate conduce masina aici, daca are minim 14 ani.

La doar 20 de minute de Piata Presei din Bucuresti este primul circuit auto din Romania. Un circuit mai special insa, fara asfalt, doar cu macadam drept si nivelat. Aici orice sofer poate sa-si conduca propria masina cat doreste, contra unei taxe modice, sau poate inchiria una din cele 3 masini ale circuitului.

Autocross Arena pune la dispozitia oricui autoturisme special pregatite pentru competitie, cu roll-cage, scaune sport, plasa de siguranta la geam si centuri omologate, cu tractiune fata sau spate. Doritorii pot alege fie un Volkswagen Golf GTi de 115 cp, fie un BMW 320 de 150 cp. Preturile pentru 10 minute de circuit la bordul unei dintre masinile de la fata locului incep de la 60 de lei. Un pret accesibil, ce rivalizeaza cu pretul unei sedinte de karting.

Daca exista doritori care vor sa se aventureze pe virajele circuitului cu propria masina, atunci acestia trebuie sa plateasca suma de 20 de lei/10 minute. Abonamente sau reduceri pentru perioade mai lungi vor fi disponibile odata cu inaugurarea traseului.

Fiind o locatie privata, inchisa, cu garduri de protectie, la Autocross Arena sunt bineveniti si cei care nu au permis de conducere sau care nu au implinit inca 18 ani. Oricine poate conduce masina daca are 14 ani si act de identitate la el.

Adresa: Soseaua de Centura.
Telefon: +40 726 377 771
Email: autocrossarena.ro@gmail.com

Program:
Marti – Vineri – 10:00 – 22:00
Sambata/Duminică – 9:00 – 22:00
Luni – Inchis.

  1. Niciun comentariu până acum.
  1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: