Prima pagină > afaceri, news > Incasari record pentru Apple din vanzarile de iPhone. iPad-ul dezamageste

Incasari record pentru Apple din vanzarile de iPhone. iPad-ul dezamageste

Apple a anuntat o cifra de vanzari nesperata pentru smartphone-urile sale, ajungand la economii ce ar putea salva de cateva ori situatia falimentara din Detroit.

Rezultatele financiare publicate marti de Apple nu au fost un motiv de lauda pentru compania americana. Castigurile nu au inregistrat cresteri, iar profitul a scazut, la fel ca si vanzarile de iPad-uri.

Cu toate acestea, Apple si investitorii sai au un motiv de bucurie. Numarul iPhone-urilor vandute a depasit orice asteptari de pe Wall Street, scrie New York Times.

Cele mai multe dispozitive au fost vandute in Statele Unite, lucru care a compensat pentru alte piete importante de peste hotare, cum ar fi China. Compania a livrat 31,2 milioane de iPhone-uri, fata de 26 de milioane, cate vindea in aceeasi perioada, anul trecut. Este vorba de un record pentru trimestrul al treilea de la Apple.

Tim Cook le-a transmis investitorilor sa ramana optimisti in ceea ce priveste situatia din China, o piata la care s-a referit ca fiind “o oportunitate uriasa pentru Apple” si sa nu se lase descurajati de “un raport pe o perioada de 90 de zile, care a fost afectata de factorii economici”.

Cei drept, nici competitorii sai nu o duc mai bine in Asia, atat Microsoft, cat si Google, ratand prognozele de crestere ale analistilor.

Categorii:afaceri, news Etichete:, , , , ,
  1. JalDream
    26/07/2013 la 11:29 am

    ma asteptam ca iPhone-ul sa aiba vanzari insa nu credeam ca iPad-ul sa fie chiar asa inapoiat.

  1. 29/08/2013 la 3:46 pm
  2. 04/09/2013 la 6:05 pm
  3. 11/09/2013 la 11:02 am
  4. 20/09/2013 la 4:58 pm
  5. 08/11/2013 la 3:51 pm

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: