Prima pagină > news > Opt lucruri pe care trebuie să le ştii despre noul Gmail

Opt lucruri pe care trebuie să le ştii despre noul Gmail

Google a lansat o nouă interfaţă pentru Gmail, serviciul său de poştă electronică, informează Tech News Daily . Noua grafică nu presupune schimbări substanţiale, ci doar un aspect nou cu care utilizatorii vor trebui să se obişnuiască, dacă optează pentru noua grafică.

Iată opt lucruri pe care trebuie să le ştii despre noul design al Gmail.

1. Gmail se redimensionează automat pentru orice tip de fereastră. Asta înseamnă că utilizatorul nu va mai trebui să ajusteze singur dimensiunea, în funcţie de rezoluţia ecranului pe care foloseşte serviciul Gmail.

2. Densitatea informaţiilor dispuse pe ecran este ajustabilă. În funcţie de preferinţa celui care se loghează, dar şi de ecranul de pe care acesta îşi verifică mailurile, informaţiile pot fi afişate mai spaţiat sau mai compact.

3. Dimensiunile etichetelor şi a ferestrelor de discuţii pot fi ajustate. Acest lucru este util pentru cei care folosesc mesageria instantanee şi vor să vadă toată lista de contacte sau să o ascundă.

4. Etichetele sunt mai vizibile în noua grafică. Acestea ajută la expedierea emailurilor către grupuri de contacte, selectate anterior.

5. Imaginile de fundal includ fotografii cu rezoluţie mare, iar temele pot fi schimbate oricând, fără a distruge vechile setări.

6. Ferestrele pentru conversaţii au fost retuşate pentru o mai mare accesibilitate la citire. Astfel, mesajele pot fi găsite şi citite pe orizontală mult mai uşor.

7. Fotografia expeditorului, dacă aceasta există, va fi ataşată la mailul pe care îl trimite. Această caracteristică face mai accesibilă identificarea interlocutorilor virtuali.

8. Noul Gmail se laudă cu un nou serviciu de căutare, astfel încât mailurile să poată fi găsite cu uşurinţă fără a fi necesară deschiderea unei alte ferestre.

Categorii:news Etichete:, , ,
  1. bursucel
    20/07/2013 la 11:35 am

    M-a surprins plăcut noul mod de organizare a mesajelor, recunosc. Măcar nu mai primesc de-a valma ofertele comerciale laolaltă cu mesajele personale. Mă scutește automat de triere.

  1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: