Prima pagină > auto, personale, Video > Kitul anti-pană, o soluţie ieftină şi facilă pentru evenimente neprevăzute

Kitul anti-pană, o soluţie ieftină şi facilă pentru evenimente neprevăzute

Pe şoselele patriei întâlnim pericole zi de zi. Fie că vorbim de şoferi neatenţi sau de alte obstacole, mai mult sau mai puţin naturale. Iar printre efectele nedorite de care ne lovim se numără şi penele de cauciuc. Acestea pot fi cauzate de diverşi factori, dar aici discutăm pene cauzate de cuie, cioburi şi alte asemenea obiecte ”uitate” pe şosea. Pe lângă roata de rezervă, care nu îi este la îndemână în fiecare moment al existenţei sale, ce altă soluţie mai are automobilistul la dispoziţie? kit-urile de pană.

În cazul de faţă, vorbim de un kit Slime :

AVANTAJE ŞI DEZAVANTAJE

Evident, printre avantajele clare ale kitului de pana Slime se numără preţul mai mic decât cel al unei roţi de rezervă (kitul costă 126 de lei pe site-ul oficial al importatorului Slime în România, iar o rezervă de soluţie este 37 de lei) şi spaţiul pe care îl puteţi astfel economisi în maşină. Tot la capitolul avantaje notăm şi disponibilitatea unui compresor în kitul de pană Slime, element care în alte cazuri trebuie achiziţionat separat. De asemenea, timpul de depanare este foarte scurt (maximum 15 minute – noi am avut nevoie de zece minute cu tot cu fotografiile de rigoare), iar cel care se pune pe treabă nu se va murdări la fel ca în cazul schimbării cauciucului.

La capitolul dezavantaje intră mai ales limitările pe care le ai. Asta pentru că dacă gaura din pneul tău depăşeşte şase milimetri sau ai avut ghinionul de a-ţi tăia flancul cauciucului, kitul nu îţi mai este util. Bineînţeles, aceste “simptome” nu fac decât să-ţi arate că pneul este bun de aruncat, nici măcar profesioniştii din vulcanizări nefiind dispuşi să îl repare.

  1. bursucel
    16/07/2013 la 10:39 pm

    🙂 Bine de știut! 🙂

  1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: