Prima pagină > Unde mergem ? > Business pe bicicleta – in costum si cu tocuri la plimbare prin Bucuresti

Business pe bicicleta – in costum si cu tocuri la plimbare prin Bucuresti

Pe 11 iulie veti avea ocazia sa vedeti prin Bucuresti mai multe persoane cu costum, cravata, tocuri si fuste, care se duc la munca cu bicicleta.

Si tu te poti implica in proiectul „Business pe bicicleta”, care isi propune sa promoveze mersul pe bicicleta ca alternativa la alte mijloace de transport, atat  pentru deplasarea in scopuri de business, cat si in scop personal.

De asemenea, se vrea crearea unei comunitati a oamenilor de afaceri care impartasesc o pasiune pentru aceasta frumoasa inventie.

Daca vrei sa participi si tu la actiunea din data de 11 iulie ca sa te plimbi alaturi de ceilalti poti sa te inscrii aici.

Traseul este urmatorul : Piata Victoriei, Bulevardul Aviatorilor, Piata Charles de Gaulle, Bulevard Maresal Constantin Prezan, Arcul de Triumf, soseaua Kiseleff pana la Clubul Tranului (Muzeul Taranului Roman).

 

update :

Locul de plecare s-a schimbat, vom pleca de la monumentul Crucea Secolului, Bd-ul Aviatorilor. Detalii aici:http://www.businesspebicicleta.ro/evenimente

  1. Costi
    10/07/2013 la 12:18 pm

    Locul de plecare s-a schimbat, vom pleca de la monumentul Crucea Secolului, Bd-ul Aviatorilor. Detalii aici:http://www.businesspebicicleta.ro/evenimente

  2. 10/07/2013 la 12:22 pm

    multumesc pt update Costi

  1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: