Prima pagină > Funny > McDonald’s si McMici

McDonald’s si McMici

Specialiştii Institutului de Alimentaţie, Nutriţionism şi Genoflexiuni “Sandu Cernoziominschi” din Bucureşti au publicat ieri rezultatele unui studiu care a durat aproape două săptămâni, în urma căruia s-au descoperit câteva efecte secundare ale consumului de produse de la cunoscutul lanţ de fast-food.

Studiul s-a făcut pe un grup de 50 de români care s-au oferit voluntar pentru acest test. Aceştia au fost hrăniţi vreme de două săptămâni doar cu McMici, McPorc şi McCeafă, cu cartofi prăjiţi sau fără. “După câteva zile am văzut ceva excrescenţe în zona buricului, practic pe o rază de 25-30 de centimetri de la buric, unde a apărut o umflătură. Am denumit-o, să nu o confundăm cu altceva, McBurtă”, spun specialiştii institutului.

Conform acestora, McBurta creşte constant, cu o gaură la curea pe săptămână şi, când atinge maturitatea, se revarsă peste talie. Totodată s-a constatat că posesorii de McBurtă au probleme cu vederea, mulţi dintre ei reclamând că nu-şi mai văd penisurile sau vârful picioarelor.

Categorii:Funny Etichete:, , , , , ,
  1. Niciun comentariu până acum.
  1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: