Prima pagină > Muzica, news > Romancele, jignite de un „rapper” american :)

Romancele, jignite de un „rapper” american :)

In melodia sa, intitulata „International Love” (ft Chris Brown), artistul american Pitbull spune ca romancele sunt usuratice, scrie Mediafax.

„I’ve been to countries and cities I can’t pronounce / And the places on the globe I didn’t know existed / In Romania she pulled me to the side and told me / Pitt, you can have me and my sister” („Am fost in tari si orase ale caror nume nici nu le pot pronunta / Si in locuri de pe Glob despre care nici nu stiam ca exista / In Romania m-a tras la o parte si mi-a zis / Pitt, poti sa ma ai si pe mine, si pe sora mea”) – spune Pitbull pe noua sa melodie.

De asemenea, femeile din Liban sunt considerate „bomba”, iar grecoaicele „dulci”.

Armando Christian Perez (Pitbull) este un rapper american. Si-a lansat in 2004 albumul de debut cu numele M.I.A.M.I. (prescurtarea pentru Money Is A Major Issue). Piesa ”International Love” este inclusa pe albumul „Planet Pit”. Discul a fost lansat pe 17 iunie 2011, iar single-ul ”International Love” a fost lansat in octombrie.

  1. 24/12/2011 la 3:49 am

    Asta imi lipseste Darul de a spune ceea ce cred, suficient de convingator incat sa se inteleaga, suficient de linistit incat sa imi modific punctul de vedere, daca simt ca este necesar.

  2. 26/12/2011 la 10:25 am

    Argumentatia sa a constat in urmatorul exemplu “daca eu cand as urca pe scena as canta primele 3 versuri si dupa aia as spune hai sa trecem la melodia urmatoare ca restul il stiti”.

  1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: