Prima pagină > news > Un Superman al telefoanelor

Un Superman al telefoanelor

HTC Edge ar putea fi primul telefon quad-core din lume si cel mai avansat din punct de vedere tehnologic. Aparatul seamana bine cu HTC Rezound, avand 1 GB RAM, camera de 8 MP cu lentile F/2.2 si sistem Beats audio.

Asemanarile dintre cele doua smartphone-uri se opresc insa aici. The Edge vine cu un ecran gigantic, de 4,7 inch, fata de 4,3 inch cat are Rezound. Lucrul care uimeste insa cel mai mult este procesorul Nvidia cu 4 nuclee, fiecare la 1,5 GHz. Toate aceste dotari tehnice vor fi strecurate intr-o carcasa de doar 1 cm grosime.

Date fiind specificatiile, putem trage concluzia ca noul telefon va merge la fel de repede ca un laptop. Nvidia anunta in primavara ca procesorul Tegra 3 este de doua ori mai sprinten decat modelul anterior, Tegra 2.

Daca avem sau nu nevoie de un telefon quad-core, e un lucru discutabil, mai ales ca lumea se plange mai ales de bateria smartphone-urilor, nu de viteza lor. Ecranul mai mare, dar si cele doua nuclee in plus vor papa suficienta electricitate, chiar daca firma producatoare sustine ca Tegra 3 da dovata de mai multa eficienta din acest punct de vedere fataTegra 2. Deci e de asteptat ca aparatul sa necesite reincarcarea bateriei destul de des.

HTC The Edge ar trebui sa apara pe piata in prima jumatate a anului viitor, echipat cu Android 4.0 Ice Cream Sandwich.

  1. Niciun comentariu până acum.
  1. 08/12/2011 la 4:30 am

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: