Prima pagină > news > Cu ce preţuri vine aşteptatul iPhone 4S la operatorii telecom

Cu ce preţuri vine aşteptatul iPhone 4S la operatorii telecom

Cel mai nou smartphone lansat de Apple – iPhone 4S, un gadget care a suscitat un interes enorm şi pe piaţa din România după lansarea oficială din 14 octombrie, va fi folosit începând de vineri, 11 noiembrie, ca armă în lupta pentru clienţi de Orange, Vodafone şi Cosmote, cei mai mari jucători de pe piaţa de telefonie mobilă.

La Orange, numărul unu pe piaţa telecom, iPhone 4S are preţuri care variază între 179 şi 750 de euro, în funcţie de client, capacitatea de stocare şi tipul de abonament. Modelul de 16 GB costă, spre exemplu, 179 de euro cu un abonament de 49 de euro pe lună, şi 550 de euro cu un abonament de 3-4 euro pe lună.

La Vodafone, numărul doi pe piaţă, gadgetul costă între 149 şi 600 de euro cu abonamente care au tarife între 19 şi 59 de euro pe lună, şi este oferit ca bonus pentru un plan tarifar de 80 de euro pe lună. I-aki Berroeta, CEO al Vodafone România, a precizat că noul iPhone va putea fi folosit şi ca modem pentru conectarea altor echipamente la internet. „”iPhone 4S va fi disponibil în magazinele Vodafone şi ale partenerilor noştri, la preţuri ce pornesc de la 0 euro, alături de o gamă extinsă de planuri tarifare şi de pachete, ce includ opţiunea modem pentru iPhone, disponibilă gratuit”, a declarat Berroeta.

Persoanele interesate de iPhone 4S vor putea cumpăra terminalul din reţeaua de magazine Cosmote România prin precomandă, la un preţ de 799 lei (TVA inclusă)/183 euro (TVA inclusă) pentru un abonament încheiat pe 24 luni la un tarif de 48,36 euro/lună, TVA inclusă.

Cosmote, numărul trei pe piaţă, nu a publicat oferta comercială completă, anunţând doar că iPhone 4S este disponibil la Cosmote prin precomandă la un preţ începând de la 799 lei /183 euro, pentru planul tarifar Cosmote Adventure pe 2 ani, care are un tarif lunar de 48,36 euro.

Apple a vândut în România peste 300.000 de iPhone-uri, potrivit estimărilor de pe piaţă.

  1. 15/11/2011 la 5:34 pm

    interesant blogul si piperate telefoanele..

  1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: