Prima pagină > afaceri, news > Apple va distribui 26 de milioane de iPhone 5 în 2011

Apple va distribui 26 de milioane de iPhone 5 în 2011

Apple, cea mai mare companie tehnologică din lume, intenţionează să producă peste 26 de milioane de unităţi cu noua generaţie a smartphone-ului iPhone, scrie cotidianul american The New York Times.

Pentru a doua jumătate a anului 2011 compania a programat iniţial 50 de milioane de unităţi de iPhone inclusiv modelele 3GS, 4 şi 5, dar după mărirea comenzii de smartphone-uri iPhone 5 cu 13% în a doua jumătate a anului se vor produce aproape 56 de milioane de smartphone-uri cu brandul Apple.

Cu al doilea semestru care numără 56 de milioane de smartphone-uri iPhone Apple se aşteaptă să distribuie în 2011 peste 95 de milioane de iPhone-uri la nivel global. Potrivit unui raport făcut de Wall Street Journal Apple îşi va lansa noua generaţie de iPhone în luna octombrie şi nu în septembrie, aşa cum iniţial era de aşteptat.

Acest lucru ar însemna că Apple plănuieşte să pună în vânzare şase milioane de iPhone 5 odată cu lansarea acestuia, iar în timpul sezonului de cumpărături va mai distribui pe piaţă încă 20 de milioane de unităţi.

Categorii:afaceri, news Etichete:, , , , , ,
  1. 07/09/2011 la 4:36 pm

    imi pace siteul tau

  1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: