Prima pagină > Muzica, news > Alexandra Stan a devenit prima romanca din Top 20 Shazam Tag Chart

Alexandra Stan a devenit prima romanca din Top 20 Shazam Tag Chart

Romanca Alexandra Stan a reusit sa se situeze pe locul 8 (mondial) si pe locul 5 (in Europa) in Top 20 Shazam Tag Chart, un clasament al celor mai cautate piese ce pot fi ascultate pe smartphone si iPad. Single-ul Mr. Saxobeat a surclasat melodiile unor artiste ca Rihanna, Beyonce si Katy Perry.

Shazam este cea mai cunoscuta aplicatie pentru smartphone-uri si iPad, prin care orice posesor al unui astfel de gadget poate recunoaste si cumpara o piesa.

Mr. Saxobeat a devenit una din cele mai cautate piese, surclasand melodii ca Last Friday Night (Kate Perry), Man Down (Rihanna), ‘Till I Collapse (Eminem), Best Thing I Never Had (Beyonce).

Saptamana aceasta in SUA s-au inregistrat vanzari de 22.000 de unitati pentru single-ul Mr. Saxobeat, urmand ca un nou remix al piesei sa fie inclus pe albumul Saxobeats, care va fi lansat in toata lumea in luna septembrie a acestui an.

Melodia Mr. Saxobeat a fost rand pe rand no. 1 in urmatoarele tari: Austria, Brazilia, Danemarca, Germania, Ungaria, Italia, Polonia, Romania, Slovacia, Elvetia, Marea Britanie, SUA si Israel.

  1. Niciun comentariu până acum.
  1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: