Prima pagină > auto, news > Poliţia britanică confiscă maşinile arabilor :)

Poliţia britanică confiscă maşinile arabilor :)

La ei se poate: câţiva tineri de bani gata din Orientul Mijlociu, care îi scoteau din sărite pe cei din cartierul londonez Knighsbridge cu maşinile lor extravagante şi cursele de noapte, au primit o lecţie dură din partea poliţiei londoneze. Au rămas şi fără maşini, şi fără permise!

După ce mai mulţi rezidenţi ai cartierului de lux Knightsbridge din Londra au depus plângeri la poliţie, iar pe internet au apărut suficient de multe dovezi despre comportamentul extravagant şi deranjant al tinerilor teribilişti şi milionari din Orientul Mijlociu, poliţia britanică a luat atitudine.

Conform London Evening Standard, poliţia a descins în forţă chiar pe bulevardul Basil Street, în zona celebrului magazin de lux Harrods, unde se adunau frecvent mulţi tineri de bani gata, cu maşini superscumpe, care îi deranjau pe toţi din zonă atât cu zgomotele de party şi ale motoarelor turate, cât mai ales prin cursele ilegale şi periculoase, gen Fast & Furious.

„Vânătoarea” poliţiştilor a fost una bogată, iar lista maşinilor confiscate este una exclusivistă: un Bentley Arnage roz fără asigurare, un Ferrari F430 al cărui şofer avea permisul suspendat, un BMW X6 tunat cu folii de protecţie neconforme standardelor, precum şi un Veyron.

Foarte interesant este faptul că printre contravenienţii care au primit amenzi şi s-au ales chair şi cu dosare se numără membri ai familiei regale din Qatar. Ceea ce înseamnă un mic scandal media relativ la bogătanii arabi care zi şi noapte le puneau nervii la încercare celor 4.000 de locuitori din zonă, mai ales că existau reale pericole de accidente.

Oare e vorba de o campanie serioasă a poliţiei sau, la fel ca la noi, milionarii scapă fără probleme şi campania asta este doar de ochii lumii?

  1. Niciun comentariu până acum.
  1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: