Prima pagină > news > iPad killer

iPad killer

Compania românească Televoice, care vinde sub brandul Evolio diferite produse electronice, va lansa pe 25 iulie o tabletă Android numită Evolio Neura la preţuri de 1.499 pentru varianta Wi-Fi şi 1.899 pentru varianta care se poate conecta la reţele de internet mobil 3G.

„Tableta noastră este un iPad killer întrucât oferă mai mult, la dimensiuni comparabile şi la un preţ corect. Iată că şi românii pot lansa în piaţă un produs de înaltă tehnologie, cu performanţe excepţionale”, a declarat Liviu Nistoran, CEO Evolio.

Tableta are un display de 9,7 inchi capacitiv, multitouch sub care ascunde un procesor Nvidia Tegra 2 Dual Core de 1 GHz cu accelerare grafică Full HD.

Memoria internă SSD de 16GB poate fi extinsă cu 32 de GB cu ajutorul unui microSD, memoria RAM fiind DDR2 de 1GB.

Sistemul de operare care rulează pe gadget este Google Android 2.2, dar Neura suportă şi versiunea 3.0 (Honeycomb). Aceasta va fi oferită gratuit ca update în luna septembrie când va dispune de o versiune stabilă de Honeycomb.

Tableta are integrate port USB 2.0, LAN, HDMI, microSD, mufă de 3,5 mm audio jack, difuzoare, microfon, camera frontală de 1,3 megapixeli, GPS, accelerometru şi senzor ambiental.

Conectivitatea poate fi făcută prin Wi-Fi, sau 3G cu ajutorul modemului integrat Ericsson care funcţionează cu orice simcard de date de la orice operator de telefonie mobilă din România.

Tableta care are un ecosistem de conţinut în limba română are o greutate de 780 de grame şi va fi disponibilă în reţelele de retail începând cu 25 iulie.

Categorii:news Etichete:, , , ,
  1. Niciun comentariu până acum.
  1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: