Prima pagină > Sport > Fotbalul e infectat de meciuri trucate si jucatori drogati !

Fotbalul e infectat de meciuri trucate si jucatori drogati !

Italia se confrunta cu un scandal colosal de trucaj de meciuri! 16 oameni au fost deja arestati, iar numele mai multor cluburi apare pe lista meciurilor suspectate ca s-ar fi incercat si chiar reusit trucarea rezultatului.

„Fotbalul e infectat de meciuri trucate si jucatori drogati!„, e titlul care anunta un nou cutremur in fotbalul italian dupa Calciopoli si Totonero din 1980.

Astazi, Gazzetta dello sport a prezentat pe prima pagina cateva informatii din acest caz, o parte din lista meciurilor dubioase si ce risca unele cluburi: „Cluburi care risca sa nu mai promoveze: Siena si Atalanta! A existat o tentativa esuata de trucare a meciului lui Inter cu Lecce, sunt dubii in privinta meciului Brescia – Bologna si 3 clanuri sunt urmarite in acest caz, in centrul carora apare portarul Paoloni de la Cremonese”

Politia din Italia a facut 16 arestari noaptea trecuta, printre retinuti aflandu-se si fostul capitan al lui Lazio, Bepe Signori. Mai multi conducatori de cluburi din Bari, Como, Bologna, Rimini, Pescara, Ancona, Ascoli, Ravenna, Benevento, Roma, Torino, Napoli si Ferrara au fost retinuti iar o parte dintre ei au primit arest la domiciliu.

In total sunt peste 30 de invinuiti de Procuratura din Cremona care sustine ca are probe indubitabile in privinta trucarii a mai multor partide de fotbal !

 

Daca in Italia se poate … oare de ce nu am spera ca si la noi se va face asa ceva … insa … totusi, daca in Romania s-ar intampla asa ceva, cu ce echipe am mai ramane ? 🙂

Categorii:Sport Etichete:, , ,
  1. Niciun comentariu până acum.
  1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: