Prima pagină > news > Apple lansează varianta albă a iPhone 4

Apple lansează varianta albă a iPhone 4

La zece luni de la lansarea iPhone 4, după mai multe amânări, Apple a confirmat că varianta albă a telefonului companiei va fi disponibilă începând de azi. Șeful departamentului marketing din cadrul Apple, Phillip Schiller, a mulțumit în mod public tuturor celor care “au așteptat noua variantă și tuturor celor care au muncit pentru a face fiecare detaliu perfect”.

Pentru început, telefonul va fi disponibil în Austria, Australia, Belgia, Canada, China, Republica Cehă, Danemarca, Finlanda, Franta, Germania, Hong Kong, Irlanda, Italia, Japonia, Luxembourg, Macau, Olanda, Noua Zealanda, Norvegia, Singapore, Coreea de Sud, Spania, Elveția, Suedia, Taiwan, Thailanda, Regatul unit și în Statele Unite, urmând să fie disponibil “în curând” și în restul lumii, inclusiv în România.

Lansarea iPhone 4 alb cu doar două luni înaintea datei tradiționale de anunțare a noilor modele de iPhone pare să sprijine speculațiile conform cărora în 2011, varianta următoare de iPhone va fi prezentată abia în toamnă.

Varianta albă a iPhone 4 va fi vândută la același preț ca și varianta neagră și va fi disponibilă în variante cu 16GB și 32GB spațiu de stocare. Mai multe detalii pe Apple.com.

Categorii:news Etichete:
  1. 29/04/2011 la 1:51 pm

    mi se pare, oarecum, de rahat. si peste alte zece luni or sa scoata varianta roz sau bleo?

    la naiba, culoarea conteaza?

  1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: