Prima pagină > Monden, news, Unde mergem ? > Ce putem vedea saptamana acesta in Bucuresti !

Ce putem vedea saptamana acesta in Bucuresti !

In perioada 23 – 27 februarie se desfasoara, la Romaero Banaeasa, a treia editie a Salonului Nautic International Bucuresti (Bucharest International Boat Show). In cadrul evenimentului vor putea fi vazute, in premiera, si rulote si autorulote. Detalii si program de vizitare gasiti aici.

Pana miercuri, 23 februarie, iubitorii de alpinism indoor se pot inscrie pentru evenimentul „Catarare de vineri seara”, ce va avea loc la Vertical Spirit, intre 19:00 si 22:00, in prima zi de weekend (vineri, 25 februarie), pe str. Baicului, Nr. 80 (cu intrare din Str. Sergent Nicolae Culea). Detalii aici.

In perioada 25 februarie – 1 martie, Muzeul Taranului Roman va fi gazda traditionalului Targ al Martisorului.

Un alt Targ de Martisor (expozitie cu vanzare) va avea loc la Muzeul National de Geologie (Sos. Kiseleff, nr. 2), in perioada 25 februarie – 8 martie.

Oracle Romania si Institutul Bancar organizeaza, in perioada 24 – 25 februarie, seminarul „Dincolo de Marketing – Strategii si solutii moderne pentru atragere, profitabilizare si retentie clienti”. Seminarul vine in intampinarea organizatiilor din Romania, angajate in orientarea afacerii pe client, prin facilitarea accesului la informatii relevante si strategii consacrate in definirea si abordarea programelor de atragere, profitabilizare si fidelizare clienti, si implementarea solutiilor IT care sa suporte aceste strategii. Detalii despre eveniment gasiti aici.

 

 

  1. Niciun comentariu până acum.
  1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: