Prima pagină > Bune si rele in Bucuresti, Unde mergem ? > Ce putem face in Bucuresti saptamana aceasta ?

Ce putem face in Bucuresti saptamana aceasta ?

Pai avand in vedere ca intram in luna cadourilor clar avem targ de Sfantul Nicolae, demonstratie de olarit, festival de colinde, muzica romaneasca veche.

In zilele de 30 noiembrie si 1 decembrie, Centrul Ceh prezinta ”HU Tour 2010”, o serie de concerte dedicate promovarii albumului ”HU” al trupei DVA din Cehia. Foarte apreciat in Republica Ceha, materialul ajunge pentru prima data in Romania si va fi prezentat in cadrul a doua concerte.

Trupa va concerta marti, 30 noiembrie, de la ora 20:00, la Green Hours, intr-o seara jazzy-ethno-world. Miercuri, 1 decembrie, de la ora 21:00, trupa va canta in club Tago Mago, intr-o seara electro. Detalii aici.

In perioada 29 noiembrie – 5 decembrie, statia de metrou Unirii 2 va fi gazda expozitiei fotografice „Orasul esti tu!”. Fotografiile sunt realizate de fotografi amatori si profesionisti, locuitori ai capitalei, care au raspuns sondajului fotografic lansat pe website-ul http://www.orasulestitu.ro de catre ActiveWatch – Agentia de Monitorizare a Presei. Fotografiile trimise arata ce ii deranjeaza si ce le place cetatenilor in Bucuresti.

In perioada 3-5 decembrie, de la 10 dimineata la 6 dupa-amiaza, Muzeul Taranului Roman va gazdui un Targ de Sfantul Nicolae la care vor participa peste 150 de mesteri olari, fierari, cioplitori, lingurari, cojocari, cofetari, pielari, rudari, iconari din toata tara.

Pe 3 decembrie, de la ora 12:00, va avea loc in cadrul targului o demonstratie de olarit cu Olimpia Dimitriu, la Atelierul de creativitate. De asemenea, pe 5 decembrie, de la ora 11:00, va avea loc la Clubul Taranului un Teatru de umbre, adaptare dupa basmul Printesa cu multi papuci, realizat de trupa de copii Tropaiele a Atelierului de creativitate al MTR (coordonata de Beatrice Iordan).

Detalii despre Targul de Sfantul Nicolae gasiti aici.

In perioada 4-5 decembrie (sambata si duminica), orele 10-18, se va desfasura, la Muzeul Municipiului Bucuresti (Palatul Sutu) de la Universitate, Targul ILoveHandmade. Intrarea este libera.

sursa : hotnews.ro

  1. Niciun comentariu până acum.
  1. No trackbacks yet.

Lasă un comentariu