Anti moldovence !

În acest post o să încerc pe cât este posibil să vorbesc pe întelesul lor 🙂 așa că să vedem ce iese.

Adresare către compatrioţii mei de genul masculin, purtători de seminţii ai neamului. Mă scuzaţi din start că încerc din nou să vă bag pe gât o pilulă pătrată, şi încă fără apă, dar ştim cu toții cum e pe timp de criză şi, mai ales, pe ploaie de stele; fiecare nebuneşte cum poate. Există mereu o explicaţie fiziologică, psihologică, biologică, pseudoștiințifică… Dar să nu vorbim despre asta acum. Să ne întoarcem la mioriţele noastre speriate şi, probabil, căscate de nedumerire.

Lăsaţi-le să plece din ţară! Ducă-se să se mărite cu alte neamuri! Să le înveţe bărbaţii lor străini cum să se îmbrace (nu să se dezbrace pe stradă), cum să se machieze (rafinat şi discret, nu ca nişte bordeleze), cum să-şi păstreze demnitatea, să nu uite că-s femei nici după 70 de ani (plimbându-se de mânuţă prin parc cu moşnegeii lor iubiţi), să le silească să înţeleagă (blegele!) că vesela sau rufele pot fi frecate bine (chiar excelent de bine!) şi în maşina de spălat (timp în care să citească o carte sau revistă de psihologie crăcite pe canapea), să le plesnească o palmă peste moacă când acestea vor încerca să-i manipuleze, să-şi “negocieze” interesele prin sex oral iscusit (și alte năzdrăvănii de alcov), interpretat în 35 variante, garanţia şi baza căminului familial (zestre din epoca feudală sau reviste de colţ de stradă ? Naiba ştie!) Să le mai plesnească încă o palmă la buci şi să le lămurească că într-o familie sănătoasă există parteneri (nu concurenți), negocieri regulate, compromisuri şi chiar bugete separate (nota bene! nu ascunse la ciorap, cum le-o învăţat mumele şi încă 1001 de manipulări clandestine financiare).

Dacă sunt reclamații sunt usor de gasit 🙂 așa că vă aștept, începand de astazi o sa fiu foarte acid în publicarea posturilor cu si despre femei 🙂  (femeile urâte, proaste și moldovence ar trebui interzise prin lege).

PS: și nu, nu sunt frustrat, poate doar puțin misogin 🙂 dar pentru voi, cei care citiți acest blog nu-i nimic nou pana aici , însa m-am saturat sa văd Bucureștiul inundat de tot felul de țarancuțe.

 1. ramona
  27/11/2010 la 10:46 pm

  ..generalizezi ..si discriminezi o zona ….. .. ideea e ff buna si din pacate adevarata DOAR ca, sa stii ca ,,tarancutele” se trag din toate regiunile tarii ..inclusiv din ,,capitala”..;)

 2. Madutza
  27/11/2010 la 11:32 pm

  esti cea mai nesimtita persoana k spui asa lucruri despre fetele din moldova.
  cred k eshti un frustrat si un idiot asta daka nu cumva esti un gras cu ochelari si stai toata ziua la calculator sa te joci

 3. 28/11/2010 la 1:08 pm

  intrebare, daca trimitem toate moldovencele acasa, atunci cand vrem sa f-tem ceva fara prea multa bataie de cap sau angajamente …. ce facem ?
  eih ? la asta nu te-ai gandit …. xD

  stima

  @madutza draga… macar in urma omului ramane ceva… in urma ta in afara de un comentariu banal, previzibil si plictisitor ce ramane ? primesti 3 stele daca primul lucru la care te-ai gandit a fost o BTS 😀

 4. Aida
  28/11/2010 la 4:15 pm

  adrian nu te cunosc insa prin ceea ce ai scris tu aici ma duce gandul ca nu esti decat un alt frustrat respins de societate si mai ales de femei, de aici si toata ura asta a ta pe care nu o inteleg.
  @ victor – mai bine fa-ti o laba ca oricum altceva nu cred ca ai prins pana acum.

 5. athena
  06/12/2010 la 3:14 pm

  Adrians – Cauta tu in arborele tau genealogic si lasa-ne lista cu toate rudele tale moldovence. Te grabesti in afirmatii lipsite de continut. Esti mai rau ca Hitler….ai nevoie sa extermini concurenta ca sa te simti tu puternic. Apropos, daca ai extermina toate moldovencele, ar ramane Romania fara femei…ca sa nu mai zic ca tu nu ai avea ce f….

 6. 31/12/2010 la 4:32 pm

  Frumos postul si adevarat !

 1. 04/12/2010 la 1:02 pm

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: