Prima pagină > personale > De ce o sa plec din Romania !

De ce o sa plec din Romania !

Pentru ca aici nu mai vad niciun viitor, pentru ca singura luminita care se vede nu este cea de la capatul tunelului, luminita salvatoare, ci este cea de la capatai, cea finala fara niciun pic de speranta.

„Pentru mine, Romania inseamna o mentalitate. Inseamna tara care m-a refuzat si mi-a dat in cap cand am incercat sa fac ceva bun pentru ea. Inseamna tara in care oamenii si animalele mor prosteste, in care oamenii nu te omoara pe strada pentru ca le este frica sa nu fie prinsi (nu pentru ca moralitatea/etica/bunul simt/religia le interzice). Inseamna singura tara din lume in care te duci in spital ca sa te imbolnavesti, te duci la un proces ca sa-l pierzi si platesti taxe ca sa primesti fix ciuciu. Inseamna o tara in care esti pedepsit pentru competenta si esti premiat pentru mediocritate (sau prostie)

Si eu recunosc ca sunt romanca, asta e, asta e crucea. Doar ca nu recunosc decat daca ma intreaba cineva, si atunci doar cu voce scazuta, sa nu ma auda decat persoana care intreaba.” (continuare)

Categorii:personale Etichete:,
  1. Niciun comentariu până acum.
  1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: