Prima pagină > Monden, personale, Unde mergem ? > Maratonul Teatrului Independent

Maratonul Teatrului Independent

Asociatia teatrul.ro lanseaza cel mai nou spatiu alternativ dedicat teatrului independent din Bucuresti, in incinta Salii Dalles. Teatrul Apropo isi deschide stagiunea printr-un maraton teatral fara precedent in Romania.

Maratonul Teatrului Independent ce se va desfasura intre 10 si 12 septembrie reuneste 16 dintre cele mai apreciate spectacole independente din Bucuresti si din tara. Peste 80 de artisti tineri, proaspat absolvent…i sau actori déjà consacrati vor incerca sa demonstreze ca teatrul contemporan, farsele medievale, rendez-vous-urile, teatrul dans si improvizatiile pot coexista in acelasi spatiu, unite fiind de aceleasi principii: independenta si nevoia de creatie.

Scopul Maratonului, la care intrarea este libera, este de a prezenta publicului de teatru din Bucuresti posibilitatile si potentialul teatral al acestui nou spatiu generos, situat in centrul Bucurestiului. Cele mai gustate spectacole din Festival vor fi preluate si jucate in stagiunea Teatrului Apropo ce va incepe chiar din saptamana ce urmeaza manifestarii.

Vineri, 10 Septembrie, dupa Conferinta de Presa (16.00) ce marcheaza Deschiderea Festivalului, la startul maratonului se aliniaza atat spectacole debutante cat si déjà consacrate pe scenele bucurestene. Testam reactiile publicului cu lectura unui text original ce va avea premiera absoluta in stagiune – “Testament” (17.00). Urmeaza in pole position ComediAmore (18.30), iar Seara Comediilor continua triumfal cu “Improvizatii si din alea” – Trupa Obligo (19.30) si “Flori, filme, fete sau baieti” (21.30). In inchiderea serii, ne delectam cu un spectacol de pantomima si dans – ”Contraste” (23.00).

Sambata, 11 Septembrie ne asteapta un cocktail exploziv de teatru contemporan, clasic si non-verbal: ”Efectul razelor Gamma asupra anemonelor” (16.00), “C.E.O” (18.00), urmate de ceva Farse Medievale (20.00). Revenim in actualitate cu “W + J = LOVE” (21.30), “Would you like to be my Homepage?” (22.30) si incheiem seara triumfal cu ”Girl Power” (23.30).

Duminica, 12 Septembrie deschidem ziua cu ”Niste fete” (16.00). Urmeaza o cafea cu actorii din ”Buzunarul cu paine” (18.00) si ”Cinci Rendez-Vous-uri mortale” (19.00). Festivalul nostru se incheie in hohote de ras cu “Improvisneyland” (21.00) si ”TV Show” (23.00).
La sfarsit va invitam pe toti, participanti si spectatori, sa ciocnim un pahar la ziua de nastere a Teatrului Apropo, in ÎNCHIDEREA FESTIVALULUI – Cocktail Party (24.00).

Multumiri pe aceasta cale Teatrului Metropolis, partenerul strategic al acestui eveniment, pentru asigurarea logisticii si a dotarii tehnice necesare bunei desfasurari a Festivalului !

  1. Niciun comentariu până acum.
  1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: