Prima pagină > news, personale > Realitatea tv de cacat

Realitatea tv de cacat

Alo,  golanilor, cand aveti de gand sa platiti salariile oamenilor ?

Mi-a spus că de la 1 septembrie va intra în grevă. Evident pentru că nu şi-a primit salariul de ceva vreme. Mai jos aveţi scrisoarea lui şi un îndemn pentru colegi.  Aş extrage o propoziţie totuşi: “Nu suntem însă jurnalişti pentru noi înşine”.

Continuare aici ….

update :

O parere de cacat marca zoso. S-a trezit si el din lumea lui de papagali sa comenteze, sa urle ca oamenii ii fura stirile si sa generalizeze total aiurea. Ce ai amice ? nu ai dormit bine azi-noapte ? Nu ti-a iesit combinatia cu vre-o firma ceva ? tu sa faci publicitate spam  sub forma unui articol de cacat ?

Tipi catre „jurnalistii” ce fura stiri de pe bloguri, dar tu de cate ori nu ai luat copy/paste de pe blogurile / site-urile de afara ?

PS: printre toate comentariile de cacat ca urmare a acestui „articol” tin sa reproduc unul singur (cu copy/paste) :

Diana  a scris pe 30 August 2010, 10:14 pm

Salut! Zoso, te citesc de vreo trei ani de zile, aproape in fiecare zi. Si crede-ma, iti respect munca. Dar esti nedrept. Nu toti jurnalistii stau in butoiul plin de rahat pe care tu il zugravesti de multa vreme incoace. Stii, printre aia multi pe care ii arati tu cu degetul ca fiind specialisti in copy-paste, aroganti, idioti si lenesi, mai sunt si altii. Altii care au muncit cinstit, la fel ca si tine. Care mergeau pe teren, care mancau o data pe zi dupa ce pleca pagina la tipar. Cei care dadeau zeci de telefoane pana sa afle si sa confirme o informatie. Toti facem greseli. Si bloggerii fac, si jurnalistii, si cred ca toti oamenii sunt supusi greselii. Dar nu suntem toti jegurile de care scrii tu. Pedepsesti prin cuvinte o breasla intreaga si scoti mereu in fata uscaturile. Generalizezi cazuri particulare si gresesti. Tocmai de aceea a ajuns datul cu parerea sport national.
Nu toti jurnalistii lui SOV, Sarbu, Voiculescu sau Patriciu au salarii de mii de euro pe luna. Sunt si oamenii normali, care incearca sa-si faca meseria asa cum stiu si pot mai bine. Oameni care au familii si credite la randul lor, care se tin deoparte de toata harababura asta, dar care sunt aratati cu degetul.
Eu am iesit din presa, dar nu pot sa ma bat cu pumnul in piept si sa arunc cu sageti pline de puroi catre fostii mei colegi. Pentru ca as fi nedreapta cu foarte multi dintre ei.

  1. Niciun comentariu până acum.
  1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: