Prima pagină > news, Sport > Romania – Macedonia 0-1

Romania – Macedonia 0-1

Nationala de fotbal nu mai sperie pe nimeni: tricolorii au inregistrat miercuri un nou esec, 0-1 contra Macedoniei. Dupa Israel si Ucraina, echipe care ne-au batut in acest an, si Macedonia a ajuns sa isi faca palmares pe seama tricolorilor.

Cu exceptia primelor minute, cand a echilibrat cat de cat la mijlocul terenului, Macedonia nu a dat semne ca ar putea sa provoace vreun mare deranj nationalei tricolore. Romanii au luat repede initiativa si au inceput sa joace exclusiv in terenul adversarului. Principalul eveniment al reprizei a fost golul marcat de Sikov: la o lovitura de colt, Chivu iese greu din dispozitiv si nu il poate opri pe Sikov care a reluat in plasa din 6 metri, dupa o venire perfecta pentru o lovitura de colt.

Finalul a adus Romania in situatie disperata – simtind ca poate pierde in fata unui adversar modest care din minutul 28 nu a mai iesit la joc, tricolorii au recurs la suturi repetate din afara careului (Chivu, Cocis, Radoi, Dica).

Este a treia infrangere a Romaniei in 2010, dupa 0-2 cu Israel (la Timisoara) si 2-3 cu Ucraina (la Lvov). Sambata, Romania va intalni Honduras, echipa calificata la Mondialul din Africa de Sud.

 1. IoneT
  04/06/2010 la 10:34 am

  nici pe macedoneni nu suntem in stare sa`i batem … eu zic sa`i aduca pe aia de la cfr sau urziceni sa joace in locu` lor

 2. Jal Dream
  04/06/2010 la 1:14 pm

  decat sa joace nationala mai bine ii trimitem pe aia de la cfr sau urziceni sa ne reprezinte =)) cu siguranta ar face o impresie mai buna si ar castiga si niste meciuri.

  bulangiul ala de lucescu jr sa plece

 3. mariannicolescu
  04/06/2010 la 2:53 pm

  TARA LU’ SURDU-MUTU
  Cine zice că fotbalul e un joc al zeilor nu se înşeală. Dar toţi zeii se hrănesc cu ambrozie, ceea ce la noi nu prea creşte prin buzunarele burduşite numai cu sămânţă otrăvită mângâiată printre şoldurile şi buricul zeiţei Fortuna-zeiţa norocului prin furăciune.

  Trăim nişte vremuri într-o ţară în care toate sporturile alunecă la vale cu politică cu tot, una câte una; doamne fereşte să ne batem în războaie cu vecinii ca pe timpul lui Mihai Viteazul sau Ştefan cel Mare, că “jucătorii” de azi ar da bir cu fugiţii şi-n faţa bulgarilor sau ungurilor care nu ne-au bătut în războaie niciodată, ajungand ca vântul pe lună, nu batem pe nimeni.

  Naţionala din mileniul III e ca un car cu boi cu roţile pătrate care suie la deal, mânat de un conductor cu cap pătrat în rolul lui năNAŞU’ împins de un MITICĂ-caragialesc, plecat desculţ de’acas’, cu mămăLIGA-n traiţă, călcând toată ţara românească în picioare; ăştia au tras lozu’ pe timpul HAGIEI, botezată-n IORDĂNIE, cu vechi STATE, la număr ’94, în lumea de peste … (O,CE AN!) ciripind acum cu neputinţă într-un cor de SURDO-MUŢI, rătăciţi într-o mahala de CHIVUţe, a căror bulibaşă era una ţaţa MARICA, soră din fRAŢi cu “PRINŢUL” ce are vopsit pe CUR VAR de un frate drogat tot cu nume de ADI (armăsarul drogat inhalant)!care, cică ei vor redresa fotbalul românesc; asta să i-o spună lui …!

  Au făcut pe dracu-n patru şi mingea a devenit pătrată cu-n petec şiret prin care suflă aer RĂZVAN şi VIDRA pe numele său COMANa parat doar muştele ce zboară din colţ în colţ, de POARTĂ 5 feluri de cununii împărţite la zero, când joacă sârba, umplând păianjenii cu goluri multe, suflate dintr-un bRĂDOI, uscat în deşertul deşertăciunii fotbalului românesc.

  Aşa că VARGA pe ei, că nu mai străLUCESCU de multe veleaturi şi să ne mai rugăm la câte un APOSTOL, să nu ne mai umplem căMARA cu boabe zăbavă, să se BUCURe “mister” CoDINU’ de la Kosice, care ştie şi el să numere doar până la CINCI şi SĂ’NDOIm cincinalu’ la anu’, cănd o băşi cârlanu’ lu’ …FREE GIGI, marele cioBĂNEL!

  CIOBĂNEL GHI OANE-GOIAN

  Acesta este un pamflet şi poate fi tratat ca atare.

 1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: