Prima pagină > Sport, Unde mergem ? > Cupa Davis România-Ucraina

Cupa Davis România-Ucraina

Căpitanul-nejucător al echipei de Cupă Davis a României, Andrei Pavel, şi cel al echipei Ucrainei, Orest Teresciuk, au efectuat nominalizările în vederea meciului de Cupă Davis din 7-9 mai, de la Bucureşti.

Echipa României îi are în componenţă pe Victor Hănescu (28 de ani, locul 39 ATP la simplu), Victor Crivoi (27 de ani, locul 131 ATP la simplu), Horia Tecău (25 de ani, locul 37 ATP la dublu) şi Marius Copil (19 ani, locul 315 ATP la dublu). Jucătorii selectionaţi ai Ucrainei sţnt Sergi Stakhovski (24 de ani, locul 66 ATP la simplu), Illia Marcenko (22 de ani, locul 79 ATP la simplu), Ivan Sergeiev (22 de ani, locul 172 ATP la simplu) şi Artem Smirnov (22 de ani, locul 205 ATP la dublu). Modificări în privinţa jucătorilor nominalizaţi pot apărea pînă cel tîrziu joi, 6 mai, cu o oră înaintea tragerii la sorţi.

Biletele costă 15 lei pentru fiecare zi a întîlnirii şi pot fi achizitionate de la sediul FRT (Str. Vasile Conta, nr.16, Sector 2, Bucureşti), de la Centrul Naţional de Tenis (Str. Pierre de Coubertin, nr.11, Sector 2, Bucureşti) sau online, de pe site-ul http://www.bilet.ro. La Arenele BNR, tichetele vor fi scoase la vînzare începînd de luni, 3 mai.

  1. Niciun comentariu până acum.
  1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: