Prima pagină > news, Sanatate > Televiziunea 3D poate dauna sanatatii

Televiziunea 3D poate dauna sanatatii

Televiziunea 3D le poate face rau femeilor gravide, cardiacilor si oamenilor care au consumat alcool sau nu au dormit suficient, avertizeaza Samsung, chiar unul dintre producatorii noilor televizoare 3D.

Samsung sustine ca cei care au probleme cu inima si epilepticii ar trebui sa isi consulte medicii, inainte de a se uita la un televizor 3D, potrivit unui anunt postat pe site-ul companiei.

De asemenea, Samsung atrage atentia ca oricine poate avea probleme daca se uita prea mult la noile televizoare tridimensionale.

„Televiziunea 3D poate cauza rau de miscare, tulburari de perceptie, dezorientare, dureri de ochi si pierderea echilibrului.

Recomandam utilizatorilor sa faca pauze dese cand se uita la televizoarele 3D, pentru a diminua aceste efecte potentiale.

Daca ochii dau semne de oboseala, se usuca, sau prezinta oricare din simptomele enumerate mai sus, opriti imediat folosirea acestui dispozitiv si nu o reluati decat dupa cel putin 30 de minute de la disparitia simptomelor”, se arata in avertismentul postat pe site-ul companiei.

Utilizatorii sunt sfatuiti sa nu istaleze televizoarele in apropierea scarilor si balcoanelor, sau a cablurilor si altor obiecte de care se pot impiedica.

De asemenea, Samsung atrage atentia ca ochelarii 3D nu trebuie purtati decat in momentul in care va uitati la un televizor 3D, altfel riscati sa va stricati vederea.

  1. Niciun comentariu până acum.
  1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: