Prima pagină > news, Sport > Sorana, MILLION DOLLAR BABY!

Sorana, MILLION DOLLAR BABY!

Cu o zi înainte să împlinească 20 de ani, Sorana Cîrstea (36 WTA) şi-a făcut aseară un frumos cadou, calificarea în turul doi al turneului de la Marbella (Spania), după ce a trecut în primul tur de a şasea favorită a turneului, rusoaica Maria Kirilenko, scor 4-6, 7-6 (2), 6-4.

Cu un procentaj excelent al mingilor câştigate de pe urma primului serviciu (70%) şi cu şapte aşi reuşiţi, Sori a trecut în turul următor, după un meci care a durat peste 150 de minute. Victoria asupra lui Kirilenko îi aduce un cec de 2.950 de dolari, bani ce o ajută pe jucătoarea care astăzi sărbătoreşte 20 de primăveri să se apropie de primul milion de dolari câştigat din tenis (până în prezent a strâns aproape 970.000 de dolari). Irina Spîrlea, Ruxandra Dragomir şi Virginia Ruzici sunt singurele jucătoare din România care au depăşit până acum această barieră.

În turul secund al turneului spaniol (220.000 de dolari) vom avea parte de un duel românesc, Sorana Cîrstea urmând să joace împotriva Simonei Halep (166 WTA). Venită din calificări, Halep a trecut în primul tur de cehoaica Iveta Benesova, scor 6-4, 6-1.

  1. 08/04/2010 la 5:00 am

    Da dece sia micsorat sani

  1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: