Prima pagină > Filme > Clash of the Titans !

Clash of the Titans !

Ca remake-ul Clash of the Titans va fi unul dintre cele mai spectaculoase filme ale lui 2010 e de la sine inteles dupa ce vezi acest al doilea trailer al blockbuster-ului regizat de Louis Leterrier (Incredibilul Hulk). Sam Worthington isi continua seria de roluri importante, dupa cele din Terminator Salvation si Avatar, cu cel al lui Perseu, celebrul semizeu al mitologiei grecesti.

Nascut din zei, dar crescut ca om, Perseu nu are ce face cand Hades, razbunatorul zeu al infernului, ii ia familia. Cu nimic altceva de pierdut, eroul se ofera sa indeplineasca o periculoasa misiune al carei scop este sa-l impiedice pe Hades sa-i ia puterea lui Zeus si sa elibereze iadul pe pamant. Cu o ceata de razboinici alaturi, Perseu incepe o calatorie plina de aventuri pe taramuri interzise, in lupta cu demoni si bestii aproape invincibile. Eroul va supravietui doar daca-si va accepta puterile de zeu, isi va sfida soarta si crea propriul destin…

Poti vedea in trailer cam cu cine are de-a face eroul interpretat de Worthington, de la periculoasa Meduza, a carei privire te transforma in stana de piatra, la imensul monstru Kraken (stii o versiune acvatica a lui din seria Piratii din Caraibe), vajnic ajutor al lui Hades.

Filmul se lanseaza in Romania pe 9 aprilie.

  1. Niciun comentariu până acum.
  1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: