Prima pagină > Sport > Schilt, cvadruplu campion K1

Schilt, cvadruplu campion K1

Semmy Schilt a devenit pentru a patra oara campion la K1 (2005, 2006, 2007, 2009) si a egalat in acest fel recordul detinut de Ernesto Hoost. Olandezul l-a învins in finala de la , prin knock out in prima repriza, pe Badr Hari.

Semmy Schilt a trecut in sferturile de finala de Jerome LeBanner si in semifinale de Remy Bonjasky, in timp ce Badr Hari a trecut de Ruslan Karaev in sferturi si de Alistair Overeem in semifinale. Cele patru meciuri au fost castigate de finalisti prin KO in prima runda.

  1. 09/12/2009 la 5:20 pm

    Salut http://www.SpuneNuDrogurilor.com este o echipa recent formata, nonprofit, care si-a propus sa lupte pentru constientizarea opiniei publice, a tinerilor debusolati de societatea în care traim despre tot ceea ce înseamna consum de droguri într-un fel sau altul.
    Daca prin actiunea ta, salvezi o singura viata de la decadere, considera ca ti-ai atins scopul, alaturi de noi toti ceilalti.

    Daca doresti sa sustii aceasta campanie, afisaza pe blogul tau un banner, codul se preia de la: http://www.spunenudrogurilor.com vei fi sustinut si tu de aceasta campanie lasa un comentariu daca ne sustii sa te sustinem si noi Scuze de deranj

  1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: