Prima pagină > news > Aliens vs. Predator trailer

Aliens vs. Predator trailer

SEGA a oferit un nou trailer al jocului Aliens vs. Predator, aflat in productie in acelasi studio care a realizat si primul titlu AvP – Rebellion. Povestea se inspira din scenariul filmului omonim, oamenii descoperind pe planeta BG-386 o piramida misterioasa, construita de rasa predatorilor drept inchisoare pentru alienii xenomorfi. Odata desigilata piramida, predatorii isi trimit cei mai buni razboinici in incercarea de a opri eliberarea alienilor, oamenii aflandu-se din nou in centrul conflictului.

Jocul va contine, asa cum era de asteptat, trei campanii single player, fiecare jucabila din perspectiva cate unui reprezentant al fiecarei specii. Soldatul Hal Edison va fi eroul puscasilor marini, in timp ce predatorii si alienii nu au nevoie de nume pentru a se „afirma”. Pe langa single player, cei de la Rebellion au de gand sa readuca in prim plan multiplayer-ul „la comun”, in care jucatorii vor putea intra in pielea oricarei specii doreste, confruntandu-se in aceeasi arena.

Noul Aliens vs. Predator va fi lansat in luna februaria a anului viitor, pentru Xbox 360, PlayStation 3 si PC. Mai jos puteti urmari cel mai nou trailer al acestui joc, in care este prezentat predatorul:

Categorii:news Etichete:, , , ,
  1. 18/08/2009 la 9:14 am

    Uuuuuh! Awesome!
    Tre’ să-mi cumpăr X-BOX 360 😕

  1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: