Prima pagină > Diverse, personale > Cum Coca-Cola si Pepsi-Cola ne ajuta ?

Cum Coca-Cola si Pepsi-Cola ne ajuta ?

Ce este mai bun decat sa fie insotit pranzul nostru sau pizza de la cina de o Coca-Cola rece … Racoritoare, digestiva si mai ales … „fara moarte”. Nu cumva insa, in spatele acestora se ascunde ceva ? Exista ceva ce nu stim ? Ce este, in fine, aceasta negru spumant lichid pe care-l numim Coca-Cola sau Pepsi-Cola ? Cititi …

In  SUA politistii cara doua galoane de Coca-Cola intr-un camion ca sa curete sangele de pe drumuri in urma accidentelor.
Daca puneti o friptura (o bucata de carne) intr-un bol cu Coca-Cola va disparea dupa doua zile.
Ca sa curatati o toaleta turnati in scoica WC-ului o Coca-Cola si lasati „cunoscutul gust” sa stea pentru o ora dupa care trageti apa.
Se va fi curatat in mod impecabil si va straluci de curatenie.
Acidul citric al Coca-Colei face sa dispara toatele petele colorante de pe suprafetele sticloase si de pe portelanuri.
Ca sa scoateti rugina de pe aparatoarele cromate ale autovehiculelor frecati cu o bucata de folie de aluminiu mototolita si inmuiata in Coca-Cola.
Ca sa curatati contactele (polii) unei baterii auto de coroziuni varsati peste acestea o Coca-Cola.
Ca sa slabiti un surub ruginit (cu piulita) puneti deasupra lui o carpa inmuiata cu Coca-Cola pentru cateva minute. Petele de rugina, in general, se inlatura dintr-o singura miscare daca puneti peste acestea o carpa inmuiata cu Coca-Cola.
Ca sa scoateti petele de grasime de pe haine adaugati o Coca-Cola in masina de spalat impreuna cu detergentul si demarati programul normal de spalare. Coca-Cola ajuta la eliminarea petelor.
Sau la spalatul cu mana, varsati Coca-Cola peste pata impreuna cu detergentul si apoi frecati in mod ciclic.
De asemenea, Coca-Cola ajuta la eliminarea petelor si neclaritatilor de pe parbriz.
Coca-Cola are acid fosforic cu pH 2,8 (3,4 dupa altii !) Poate sa dizolve un cui in timp de patru zile. (PH-ul are valori cuprinse intre 1 pentru acizi si 14 pentru baze. Un pH de 7 se considera neutru.)
Ca sa se transporte principala solutie concentrata a Coca-Colei ar trebuie ca si camionul-transportor (cisterna) sa utilizeze semnul „Hazardous Material”, care inseamna „Produs de mare pericol”.
Firmele care dispun de Coca-Cola o folosesc ca sa curete motoarele camioanelor lor de mai bine de douazeci de ani !

Acest produs il bem !
Normal ca-l folosim si pentru a curata petele noastre.
Si pe deasupra platim pentru asta ! Corect ?

Informativ :   Valoarea medie a racoritoarelor gazoase este de 3,4. Aceasta cantitate de acid este suficient de puternica ca sa dizolve dinti si oase ! Corpul nostru inceteaza sa mai „construiasca” oasele aproximativ la varsta de 30 de ani. Dupa aceasta varsta oasele incep sa se dizolve in fiecare an prin intermediul urinei noastre, depinzand insa intotdeauna de aciditatea mancarii pe care o ingeram. Calciul diluat ajunge in artere, in vasele sanguine, in piele, in tesuturi si in diverse organe (in rinichi rezultatul este formarea pietrelor renale).
Racoritoarele nu au deloc elemente naturale (in comparatie cu vitaminele si apa naturala). Contin mult zahar, au o mare aciditate si coloranti. Multi oameni prefera sa bea bauturi gazoase dupa fiecare masa. Va imaginati care este consecinta ?
Consecinta ?!
Corpul nostru are o valoare indicativa de 37 grade Celsius pentru functionarea digestiei enzimelor. Temperatura racoritoarelor gazoase este cu mult mai scazuta de 37, de mult ori apropiata de zero grade. Aceasta diferenta de temperatura are ca rezultat influentarea procesului de prelucrare a enzimelor si generarea stresului in sistemul nostru digestiv si determinandu-l ca acesta sa digere mai putina mancare. in realitate mancarea fermenteaza. Mancarea fermentata genereaza mirosuri urate, gaze, putreziciune si toxine, care sunt absorbite de catre intestine si astfel intra in sange de unde se distribuie in intregul organism. Aceasta raspandire a toxinelor ajuta la generarea diferitelor boli.
Cateva exemple :
Acum cateva luni a luat loc un concurs la Universitatea din Delhi : „Cine va bea mai multa Coca-Cola ?” Castigatorul a baut 8 sticle si a murit pe loc din cauza supra-dozei de „bioxid colorant”(cernelat) in sange si a lipsei oxigenarii. De atunci, decanul a interzis categoric racoritoarele gazoase la bufetul universitatii.
Cineva a pus un dinte spart intr-o sticla cu Pepsi-Cola in care in timp de zece zile s-a dizolvat ! Dintii si oasele sunt singurele parti umane care raman intacte destul de mult timp dupa moartea noastra.

Va imaginati ce poate face aceasta racoritoare sensibilelor noastre intestine si interiorul stomacului nostru in ce hal poate ajunge ?

Mai doriti inca sa beti o Coca-Cola sau un Pepsi-Cola ?

PS: acest articol este destinat in special unei fane coca cola 🙂

Categorii:Diverse, personale Etichete:, ,
  1. Niciun comentariu până acum.
  1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: