Prima pagină > news > Sony anunta cel mai mic camcorder Full HD cu GPt

Sony anunta cel mai mic camcorder Full HD cu GPt

Mai mic si mai subtire decat predecesorul sau, noul Handycam HDR-TG7VE anuntat de Sony este cel mai mic si mai usor camcorder Full HD.

Camera TG7VE dispune de o carcasa din titan, foarte solida, cu un strat rezistent la zgarieturi. Dimensiunile aparatului sunt 62(D) x 117(H) x 30(W), iar greutatea acestuia nu depaseste 230g.

Memoria interna este de 16GB si poate stoca inregistrari Full-HD audio-video de pana la circa 6 ore. Pentru filmari indelungate, un card suplimentar de memorie de 16GB poate inregistra 6 ore de filmare HD, pentru un total de pana la 12.5 ore de inregistrare.

TG7VE e capabil sa tina evidenta tuturor locurilor vizitate in cazul in care este folosit de catre utilizatori in calatorii. Un receiver GPS puncteaza pe harta toate punctele de atractie, pe masura ce utilizatorul le viziteaza. Dupa momentul filmarii, functia Map Index afiseaza pe ecranul LCD locatia fotografiilor si a inregistrarilor precum punctele bifate pe o harta. Utilizatorii pot reconstitui astfel traseul calatoriei cu ajutorul hartilor online, pe un PC, prin aplicatia Picture Motion Browser.

Functia inteligenta de detectie a fetelor – Face Detection – ajusteaza automat expunerea si focalizarea, pentru portrete filmate si fotografiate deosebite. Functia Smile Shutter suprinde automat fetele zambitoare, chiar si pe modul de filmare.
Ecranul tactil LCD are o diagonala de 2.7 inci iar simpla lui deschidere pregateste camcorder-ul de filmat instantaneu.

Handycam HDR-TG7VE Full HD cu Memory Stick va fi disponibil incepand cu luna iunie 2009.

Categorii:news Etichete:, , , ,
  1. Niciun comentariu până acum.
  1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: