Prima pagină > Diverse > Andreea Mantea si-a visat alesul

Andreea Mantea si-a visat alesul

Cel mai longeviv show de divertisment din Romania, „Din Dragoste ”, prezentat de Mircea Radu , a debutat ieri, la Antena 1, de la ora 20.30, cu un nou sezon. si cum se putea incepe mai in forţa si mai „personal” decat cu o declaraţie de dragoste.

Ei bine, colega lui Mircea Radu, Andreea Mantea, l-a prezentat telespectatorilor pe cel pe care destinul i l-a scos in cale: iubitul ei, Andrei Tardea, destainuind ca acesta i-a aparut, inainte sa il cunoasca, intr-un vis premonitoriu.

“Anul trecut, in noaptea dinaintea Sf. Andrei am avut un vis foarte ciudat. Parea foarte real. Parca eram undeva intr-un camin, eram inconjurata de foarte multe fete si baieţi si era ziua mea: Sf Andrei! La un moment dat un baiat s-a apropiat de mine si mi-a zis:–Eu te plac pe tine de mult timp, de prima data cand te-am vazut. Aveai o bluza rosie si parul desfacut, dar nu am gasit niciodata momentul potrivit sa vin la tine. Dar, acum ca e ziua ta, m-am gandit sa vin sa iţi aduc un cadou si sa iţi spun –La mulţi ani!–. M-am uitat la el, dar nu i-am vazut faţa foarte bine si i-am spus: –Dar si pe tine te cheama Andrei, nu?–. si el mi-a zis: ”Da”, iar eu i-am spus apoi: ”Dar eu nu am niciun cadou pentru tine…” si el mi-a zis ca nu-i nimic” si mi-a intins o cutie alba. M-am trezit brusc pentru ca telefonul nu mai contenea din sunat, mesajele de Sf Andrei curgeau…”, a declarat Mantea pe site-ul Antena 1.
Nu stiu cum este la voi insa eu de cate ori am visat pana acum niciodata nu am putut sa redau visul cu atatea detalii precum Andreea 🙂

Categorii:Diverse
  1. Niciun comentariu până acum.
  1. 04/03/2009 la 2:24 am
  2. 01/10/2009 la 11:08 am

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: