Prima pagină > news > Vodafone si HTC lanseaza HTC Magic

Vodafone si HTC lanseaza HTC Magic

Noul HTC Magic este un dispozitiv stilat, subtire, cu un design elegant si o compactivitate fara precedent pentru un smart phone cu platforma Android. El ofera o experienta superioara pe internetul mobil, oferind posibilitati multiple pentru personalizare prin intermediul aplicatiei Android Market. HTC Magic va fi diponibil in varianta alba in Marea Britanie, Spania, si Franta, neagra in Gemania si in ambele culori in Italia, iar in cateva luni va fi disponibil si in alte tari unde Vodafone este prezent.

Noul HTC Magic are un ecran tactil QVGA de 3.2 inci, buton trackball si butoane de navigare pentru un acces rapid si usor. Dispozitivul include o serie de optiuni de email precum Google Mail, POP3 si IMAP, cat si Google Talkpentru mesagerie instant.

HTC Magic prezinta o serie de capacitati variate si eficace incepand cu broweserul Webkit optimizat pentru Android. De asemenea, are o serie de aplicatii ale popularului Google precum Google Maps si Google Search, cat si aplicatia YouTube. In plus, platforma Android Market permite descarcarea usoara a jocurilor si aplicatiilor folosind retelele rapide si sigure Vodafone.

HTC Magic full info + poze aici.

  1. Niciun comentariu până acum.
  1. 23/02/2009 la 6:24 am

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: