Prima pagină > news > Marsul tacerii la Bucuresti in memoria lui Cozma !

Marsul tacerii la Bucuresti in memoria lui Cozma !

Primaria capitalei a aprobat pentru vineri, intre orele 20 si 21.30 un mars intre Piata Universitatii si Piata Unirii la exact o saptamana dupa ce Marian Cozma a fost inmormantat.

Lumea e asteptata la marsul tacerii cu banderole negre pe bratul drept si cu lumanari care vor fi depuse la crucea din parcul Unirii. Familia fostului handbalist va conduce marsul tacerii. Ungurii ne-au luat-o inainte – au organizat inca de duminica un astfel de mars inainte ca Veszprem sa joace in Liga Campionilor primul meci fara Marian Cozma.

  1. 23/02/2009 la 4:17 pm

    AM PIERDUT UN MARE CAMPION…UN MARE HANDBALIST…MARIAN COZMA…TE VOM IUBII MEREU…ASTEPT UN COMENTARIU SI PE UN FORUM http://www.un-mare-campion.forumz.ro FACUT DE MINE DEDICAT CAMPIONULUI NOSTRU

  2. xantastic
    26/02/2009 la 1:44 pm

    hai frate, e prea mare caz… stiu oameni care nu ca nu aveau treaba cu handbalu’, nu aveau tangente cu sportul in general si acum au avatar si status cu asta, de parca l-ar fi cunoscut personal. in plus, mor oameni in moduri mult mai brutale zilnic, si majoritatea nici nu apar la stiri.. acum hai sa parem draguti si iubitori, ca asa e moda.

  1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: