Prima pagină > news > Misiune importanta sau abuz din partea politiei?

Misiune importanta sau abuz din partea politiei?

O masina a politiei, care circula cu viteza, avand girofarul si sirena pornite, in timp ce toate autoturismele ii acorda prioritate. E o scena obisnuita in trafic, pe care cu totii am vazut-o cel putin o data. Video aici

De altfel, persoana care a surprins toata scena sta pe bancheta din spate si marturiseste, entuziasmata, ca e prima data cand traieste o astfel de experienta.
Ca autoturismul, apartinand cel mai probabil politiei rutiere din Suceava, depaseste neregulamentar celelalte masini poate fi justificat, pentru ca oamenii legii au acest drept, daca sunt in misiune.

Problemele apar insa in momentul in care soferul unui autocar nu vrea sau nu poate sa faca loc echipajului, asa ca agentii decid sa-l opreasca. „Ia-i permisul!” este sfatuit politistul de la volan de una din persoanele aflate in masina de politie, pe motiv ca aceasta a mers 500 de metri in spatele autocarului.
Si, dupa cum se poate vedea in imagini, omul legii pare ca se conformeaza. Dincolo de lucrurile interpretabile din filmare, ramane o intrebare: care era misiunea catre care masina de politie gonea cu girofarul si sirena pornite, din moment ce agentii si-au facut timp sa traga autocarul pe dreapta?

Seful politiei rutiere Suceava sustine ca nu poate spune daca este vorba despre subalternii lui, pentru ca agentilor nu li se vad fetele in filmare.

Sursa: http://stirileprotv.ro

  1. Niciun comentariu până acum.
  1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: