Prima pagină > news > Turneu de Starcraft cu premii de 105.000$

Turneu de Starcraft cu premii de 105.000$

Turneul Averatec Intel Classic 2 se desfasoara in Coreea, iar duminica aceasta finala sa va fi transmisa in direct pe internet de catre GomTV.net. Cele mai cunoscute echipe din Coreea si-au adus jucatorii si din cei 180 prezenti la start, au mai ramas doar 2. Jangbi si Bisu se vor infrunta peste trei zile pentru a intra in posesia premiului intai, in valoare de 40.000 $. La final, vor primi bani cei mai buni 8 jucatori din tot concursul si cel care a adunat cele mai multe victorii consecutive.

Finala va fi comentata in engleza de fostul jucator profesionist Nick „Tasteless” si de fostul antrenor Daniel Lee. Declaratiile gomtv arata ca meciurile de pana acum au fost vazute in 190 de tari de zeci de milioane de oameni. Cum in total sunt 195 de state, in acest sfarsit de saptamana probabil ca se asteapta sa bata recordul.

De urmarit reactia publicului, pentru ca in Coreea Starcraft-ul este mai iubit decat baseball-ul la americani. Cei doi se vor infrunta in Seul, pe 8 frebruarie (KST – GMT+9 18:00), adica in jurul orei 11 dimineata la noi.
Spre deosebire de finala de anul trecut, care s-a jucat intre un zerg si un terran, cea de acum va pune fata in fata doi protosi.

Categorii:news Etichete:, , , , ,
  1. 09/02/2009 la 4:59 pm

    Mă gândesc la diferenţele de mentalitate dintre noi şi alţii… Mă uit la ştirea asta cam ca broasca la bariera… uimit de atenţia ce i se acordă joculeţului ăsta bătrâior (dar „mare”, pe de altă parte), pe când noi îl folosim doar pentru sporadica destresare… Îs curios cum privesc ei tenisul (că am observat că nu prea excelează la sportu’ ăsta)…

  1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: