Prima pagină > news, personale, Politica > Marko: „Romania nu e stat national”

Marko: „Romania nu e stat national”

Presedintele UDMR, Marko Bela, a declarat, ieri, ca Romania „nu este de mult stat national in realitate”, adaugand ca o tara unde traiesc 1,5 milioane de maghiari, plus alte comunitati minoritare, „nici nu poate sa fie stat national”. Potrivit lui Marko, modificarea Constitutiei ar trebui sa vizeze si sintagma de „stat national”.

Bai Marko, ca altfel nu-ti pot spune, noi suntem atat de nationalisti incat daca autoritatile ne-ar da voie v-am bate din Romania pana in mica voastra tara de cacat ungaria.

 1. Moniq
  04/02/2009 la 2:17 pm

  poate ca asta sufera ca nu mai este in parlament 🙂 oricum ungurii si tiganii sunt cei mai de cacat oameni din tara asta insa mai rau este ca si unii romani care traiesc pe langa ei ajung sa aiba aceeasi gandire.

 2. 05/02/2009 la 8:59 pm

  mdah… 🙂 frumos mai.. daca un dobitoc ii dobitoc nu inseamna ca toti unguri sunt de cacati Moniq sau uiti ca si romani sunt de cacati 😉 dar nu sunt toti de cacati. Fiecare padure are uscaciunile tale… ar fi bine sa te uiti la romani si dupa aia sa te uiti la alti. uitati-va domne in oala voastra dupa aia mancati din a altuia.

 3. WR
  06/02/2009 la 12:22 am

  mai mitza mirosi a ceva suspect , ce treaba ai tu cu fata daca ea nu ii suporta ? Eu unul respect decizia ei si foarte bine face , pt un moment , ce preferi sa vezi cum tara ta se scurge pe apa zambetei prin fatza ochilor tai sau sa-ti inveti neamul sa urasca si sa distruga tot ce e impotriva lui ?
  Daca ai gandit gresit inseamna ca traiesti degeaba si nu ai macar un „mic” bun simt pentru ceea ce a fost neamul tau.
  Acuma neamul tau nu se stie ce si cum , poate sa fie mixat romano-unguresc sau rromo-roman in nici un caz din neamul nobilor nu te tragi 😉

 1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: