Prima pagină > news > Guvernul si taxele

Guvernul si taxele

In timp ce taxa de poluare pentru autoturismele noi se suspenda, masinile la mana a doua se intorc la vremurile in care taxa era mai scumpa decat ele.
Poate ca acest lucru va incuraja cumpararea de masini noi si poate ca vor disparea toate jafurile de masini din Romania, desi acest lucru este cam greu de crezut insa faptul ca aceasta taxa la masinile second s-a majorat este de bine, parerea mea …

Astfel, taxa auto pentru masinile second-hand se tripleaza si poate ajunge si la 8.000 de euro la prima inmatriculare in Romania.
Decizia anuntata inca de miercuri de premierul Tariceanu a devenit joi ordonanta de urgenta si se aplica din 15 decembrie.
Ordonanta reia totodata masura adoptata deja de Guvern pentru masinile Euro 4, respectiv scutirea de la plata pentru toate autovehiculele noi inmatriculate atat in Romania, cat si in celelalte state ale UE.
Suspendarea taxei aduce o ieftinire de pana la 600 de euro numai pentru masinile noi, cu motor mai mic de 2000 de centimetri cubi. In cazul celor mai vechi, taxarea devine usturatoare.

  1. Niciun comentariu până acum.
  1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: