Prima pagină > Diverse > Carti gratuite pe net

Carti gratuite pe net

Cei care nu-si permit sa cumpere o anumita carte sau, pur si simplu, nu mai au loc in biblioteca pot descarca operele literare, in format electronic, gratuit, de pe net.
Romania ocupa unul dintre ultimele locuri intr-un clasament al Comisiei Europene privind interesul pentru lectura al tinerilor. In schimb, tara noastra se numara printre tarile fruntase din Uniunea Europeana cand vine vorba despre rata de utilizare a internetului, semn ca tinerii prefera sa navigheze pe net, decat sa citeasca o carte.

Pe internet exista mai multe site-uri de unde se pot descarca carti in limba romana, insa cele mai multe sunt, evident, in limba engleza. Titluri in limba romana se pot gasi pe scribd.ro, editura.liternet.ro, cartiaz.ro si, uneori, pe site-ul Editurii Polirom (polirom.ro). Carti in limba engleza sunt disponibile la planetebook.com, readprint.com, free-ebooks.net, fullbooks.com si gutenberg.org.

 1. Moniq
  05/12/2008 la 5:01 am

  Oamenii nu prea mai au timp sa citeasca carti, prefera sa-si ia de pe net informatia de care are nevoie si gata, nu mai sta sa citeasca, desi asta e trist …

 2. Cristinica
  06/12/2008 la 1:08 pm

  Ma bucur mult k ne-ai impartasit si noua site-urile de pe care putem downloada carti.Mie una,cu siguranta imi va fi de ajutor.

 3. 29/11/2009 la 8:38 am

  De asemenea puteti incerca si http://www.carteamea.net sau scribd.com.

 1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: