Prima pagină > Funny > Kanal D si Cove

Kanal D si Cove

Pe Kanal D e un nou reality-show pe care il prezinta Cove, fostul zan adjunct de la „Surprize” si e de un mahalagism strigator la cer.
Pe baza unor suspiciuni, niste tati il angajeaza pe Cove sa le spioneze fiicele (cam ceea ce facea Ernest la „Tradati in dragoste”). Ca un baiat fin ce e, Cove le monteaza fetelor camere ascunse in dormitor si trimite detectivi sa le urmareasca. In editia pe care, la fel de prostita si de muta ca in vremurile de inceput ale OTV-ului, am vizionat-o eu, tatal isi banuia bagaboanta, pardon fata, copilul ca „nu mai e fata mare”, iar Cove a reusit sa-i demonstreze cu imagini ca exact asta era si adevarul.

Ce-a urmat n-am vazut nici la „Tradati in dragoste”, o confruntare intre parinti, bagaboanta fiica si iubitul acesteia (ma rog, unul singur ca ea avea vre-o 3 din cate se pare) si o discutie lunga, cam cat un talk-show de-al lui Marius Tuca, pe vremuri cand stia sa respecte oamenii nu ca in ziua de astazi cand arunca cu noroi in oricine pentru a se bucura de putina atentie din partea noastra.
Ca sa revin la subiect pentru ca nu are rost sa fac o paralela figurantii erau atat de slabi ca se vedea de la n`spe ani lumina ca toti sunt platiti sa joace niste roluri pe care le jucau atat de prost incat, ca telespectator, am ramas mut si nu mai eram capabil sa intind mana dupa telecomanda pentru a schimba postul.
PS: mai Cove, zana stie ce ai ajuns tu sa faci acum ? 🙂

 1. moniq
  17/11/2008 la 1:04 pm

  un show in nota postului tv, adica foarte penibili

 2. Ciobanu Mariana/Mirela
  22/12/2008 la 6:30 pm

  Mă numesc Ciobanu Mariana, cu domiciliul în Comuna Podari, strada Dunării, nr.54 (imobil propitate personală), judeţul Dolj, posesoare a buletinului cu seria DX, nr. 348570 şi a paşaportului de tip P, seria 09309685.
  Mă adresesz dumneavoastră cu rugămintea de a mă ajuta în rezolvarea acestei sesizari, cu siguranţă că îmi veţi pune pe moment întrebarea “De ce nu mă adresez poliţiei privind relatarea cazului meu?”, iar eu am să vă răspund că m-am adresat poliţiei judeţene privind soluţionarea sesizării mele făcute la acea dată, dar rezolvarea cazului a fost înaintată către poliţia comunală, care nu poate şi care nu cred că are puterea de a o rezolva cazul meu.
  Drepturile ca om sunt încălcate, poate de un maniac sau poate de mai mulţi, nu ştiu ce să mai cred.
  Am să vă relatez pe scurt cazul pe care l-am relatat Inspectorului Şef al poliţiei judeţene DL ENESCU în perioada lui Decembrie anul trecut.
  “Imobilul din strada Dunării, nr 54 nu era locuit la acea dată, era mobilat, dar pentru că sobele pe care le aveam nu dădeau căldură suficientă pentru a putea locui acolo, am fost nevoită să locuiesc la părinţii mei în imobilul cu nr. 35 de pe acceiaş stradă.
  Se întâmplau lucuri ciudate, cineva avea acces în acest imobil, venea mănca îşi lăsa resturile de mîncare: covrigei, biscuiţi etc, utiliza şi calculatorul am găsit un CD despre o personă Adelina lua CD-uri, asta nu era nimic până într-o dimineaţă când am vrut să-mi schimb un bec economic din bucătărie, norocul meu a fost că nu am atins supotul metalic şi am atins suportul de sticlă, sa produs un scurtcircuit în toată casa, pur şi simplu firele de curent au fost carbonizate, a continuat, în altă zi am găsit săcuţul de pe televizor care îl proteja de praf tăiat în diagonală. Atunci m-am adresat poliţiei cu sesizarea privind relatarea faptelor de mai sus.”
  Sugestia poliţiei judeţene (pentru că cea locală nici nu a cuvenit să se deplaseze ca să constate cele relatate în sesizare de mine, ma chemat la post, dar comandantul mi-a spus că este chemat la o şedinţă …….asta în faţa postului de poliţie şi cu asta a fost rezolvat cazul.) de atunci a fost să cumpăr camere de filmat sau mai simplu să-mi schimb yalele de la uşi (specific uşile de exterior sunt de termopan care au un sistem special de închidere).
  Am ales ce era mai convenabil pentru mine, adică am schimbat yalele, m-am şi mutat în acest imobil, dar accesul în casă a continuat, nu ştiu cum poată să pătrundă, pentru că nici părinţi mei nu au cheile de la imobil.
  Ia lucruri mărunte de obicei, pune anumite lucruri îşi consumă nesul instant, mestecă gumă, îmi utilizeză calculatoarele etc

  A luat:
  – 16 căpăcele de la jaluzele, câte două la anumite intervale de timp, le găsem dimineaţa lipsă, nu ştiu cum şi cînd le lua……………
  – mi-a luat o cartelă orange din telefonul mobil;
  – am avut de unde am lucrat liste cu legislaţie pe mediu, mi-a luat pagini din aceste documente, în schimb a avut grijă să-mi pună:
  – listele cu numerele de telefon de la “OLPO” fabrica de ulei unde am lucrat;
  – formulare de concediu de odihnă, concediile mele medicale tot de la aceiaş instituţie, le-am rupt nu una mai multe erau printre documentele pe care eu le-am păstrat în bibliorafturi
  – chiar şi formularele cu darea în gestiune a materialelor pe care le aveam în gestiune la inteprinderea OLPO în perioada transferului de la compartimentul de Asigurarea Calităţii la compartimentul Resurse Umane etc.
  – a luat până şi medicamentele pisicilor;
  – la alimentele pe care le cumpăram până şi în frigider, avea obiceiul şi are obiceiul să pună pungi de nailon;
  – mi-a spart o priză de curent pe care o aveam de rezervă.

  Găsec lucruri intime schimbate, îmi umblă prin haine le aşează altfel, mi-a luat o pereche de şosete a spălat-o a adus-o a luat-o, nu este numai atât a luat până şi un tampon la utilizat şi la aruncat peste celelalte neutilizate.
  Ştie când sunt şi nu sunt acasă, atunci când nu sunt îşi face de cap, într-o seară am dormit la părinţi mei, iar diminaţa am găsit perdeaua la una din camere dată jos…..
  Într-o noapte mi-a mînjit papuci pe interior scuzaţi expresia “cu căcat”, pentru că dimineaţa i-am încălţat şi am văzut urmările.
  Mi-a stropit casa şi scările cu struguri negri, ce pot să mai spun.

  Calculatorul personal pe care îl am de vreo 3 ani şi mai bine are acces pe el nu ştiu cum, atât din interior cât şi din exterior. Ciudat este că în iarna în care am stat la părinţi mei, eu nu aveam internet dar în schimb primeam mesaje constând în imagini, unele dispăreau altele apăreau.
  În acea perioadă învăţam limba engleză pe calculator şi culmea este că am avut chiar şi o conversaţie, specific nu aveam internet, “curios nu!”
  Manualul dupe care învăţam era luat, era modificat foldărul……
  Întruna din zile mi- la blocat, pentru că putea şi poate să-mi le blocheze.
  L-am dus la reparat, culmea este că acolo imaginile respective au dispărut, iar calculatorul nu avea nimic…….Ce poţi să mai spui….
  “CINE POATE AVEA ACCESUL?”

  Când m-am mutat la imobilul cu nr.54 m-am conectat la internet cu gândul de a-mi găsi un loc de muncă, dar nu a fost aşa pentru că căsuţele pe care eu le am are acces la ele, nu cred că mesajele ajung totdeuna la destinatar, Pentru câ atunci când închid una dintre fereste, apare la sfârşit ca şi cum eu nu aş fi închis-o. Chiar dacă îl şterg mesajul respectiv el apare ca şi cum nu l-aş fi şters…
  Pentru că nu am un loc de muncă încă, am continuat să învăţ limba engleză, să-mi fac scheme şi să scot esenţialul din anumite reviste, standarde, dar ele au fost luate atât cu sticul cât şi din exterior fără să accesez internetul.
  Nu era nu mai faptul că mi le lua, dar îi plăcea să îşi bată joc de ele mi le modifica.
  Am cumpărat un set de standarde cu gândul de a mă documenta în continuare, la imprimarea lor am constatat că aveam un şir de alte tipuri de imprimante numai a mea care era deja instalată nu, nu îi permita să imprime standardele respective, cînd vroiam să le printez ele nu mai apăreau sub formă de copii ci sub formă de PDF. În final am creat un foldăr cu PDF-uri
  La care aveam accesul crezând că imprimanta este de vină, dar nu pentru că mai târziu aveam să constat că PDF-ul nu mai conţinea tot documentul ci prima pagină.
  “Cine poate să aibă accesul şi cum cînd nu eşti conectat la internet?”

  Mare mirare ar fi să îmi dea posibilitatea să folosesc imprimanta mea pentru a printa acestă sesizare.Pentru că nu am acces mi-o blochează.

  Am cumpărat un leptop din Bucureşt, cu gîndul că nu va avea acces pe el, dar nu a durat decât maxim o lună, pentru că are acces face acelaş lucru aşa cum a făcut cu calculatorul.

  Pentru că deţineam înregistrări atât cu documente de la master cât şi documente privind munca mea inginer asigurarea calităţii la Olpo, şi pentru că tot mi le răscole le-am ars, de teamă să nu îmi pună acele documente pe internet. Pentru la OLPO SA sa întâmplat ceva şi am să vă relatez la sfârşitul acestei sesizări acea poveste…Cred şi mai mult ca sigur că există o legătură…..
  Am vrut ca acea poveste să o transmit la “Drepturile Omului”, dar pe leptopul pe care lucram mi-au fost şterse pagininile în faţa mea, acum sunt modificate….nefiind conectat la reţeaua de internet…….dacă ar fi fost o pană de curent, el are baterii, dar nu.O dată lucram în Excel la un document, pur şi simplu a comandat ascunderea coloanelor şi liniilor fără ca să fiu conectată la reţeaua de la internet şi fără ca eu să utilizeze acea comandă..Totul sa întîmplat în faţa mea într-o fracţiune de secundă pe leptop.
  “Nu găsesc nici o explicaţie”
  “Cine are interesul să facă acest lucru? Şi de ce?”

  Am pus sistem de alarame, am schimbat din nou yalele sunt la a treia pereche, dar tot pătrunde, din exterior prin uşile de balcon, pentru că am găsit o uşă deschisă la camera cu calculatoarele, am găsit un scoci pus la un geam, am găsit pungi la punga cu medicamente, mai nou mi-a pus pe unul din covoraşe ciobul de la priza de rezervă pe care a spart-o cu câteva luni în urmă (eu am aspirat şi am făcut curat de mai multe ori, dar nu a fost nimic, pricina cu priza pe care a spart-o la etaj o aveam într-o noptiră apoi am urcat-o în podul casei nu ştiu cum şi cînd a adus-o să o văd jos în sufragerie ) .
  Am plătit la internet două luni de zile sume mai mari decât trebuia, pe telefonul fix-mobil se formează numere foarte lungi fără să le fi format eu. Parola de acces de pe CD-ul de conectare la internet a fost schimbată în loc de Maria 2 apărea familia “Monica”. Am făcut două sesizări referitoare la parolă către Romtelecom.
  Pentru că găsem numărul de telefon al uneia dintre colegele de la master printre documente am vrut să o sun, dar a fost şters numărul nu de către mine. Într-o seră am accesat unul din numerele acelea lungi şi mi-a răspuns fosta mea colegă, ea îmi spunea că se aude cu ecou la ea, după ce am închis s-au format alte 4 numere care constau în numere şi cifre şi litere. Am vrut să cer informaţiile pentru a căuta un număr de telefon din alt oraş, dar sau auzit râsete de femei şi bărbaţi, parcă ar fi fost un grup. Am scos bateriile din telefon, l-am oprit, le-am băgat şi numerele au dispărut…..nu ştiu ce să mai zic……………..şi l-am conectat altfel am format informaţiile din nou acum se auzea la mine cu ecou..
  Poate îmi poate explica şi mie cineva că nu îmi pot găsi un loc de muncă pe internet dacă accesul este cum este……Am accesat de nenumărate ori răspunsul este: ”L-am vizualizat CV-ul ”. Nu primesc la toate răspuns….
  Le-am salvat joburile pe calculator, cele pe care le-am accesat.
  Sunt dispusă să vă las la dispoziţie aceste calculatoare, pentru că vreau din tot sufletul să ştiu cine este acestă personă sau persoanele în cauză care fac acest lucru.
  Am vrut să-mi înregistrez datele mele la care am lucrat pe CD-uri, dar nu pot parcă sunt paralizate calculatoarele.

  E ca şi cum cineva ţi-ar controla viaţa şi ar vrea ca eu să fiu “pionul nebun din tabla de şah”.
  Nu glumesc.

  Povestea mea a început astfel:
  – din 2005 pe când lucram la societatea OLPO pe postul de inginer asigurarea calităţii AQ, mi-a plăcut această meserie foarte mult şi am hotărât să mă perfecţionez în acest domeniu dinainte ca societatea să fie preluată de firma CARGILL.

  – am urmat cursurile de master în domeniul calităţii şi mediului, pentru a mă perfecţiona în acest domeniu ………crezând că astfel îmi voi păstra locul de muncă……dar am fost ameninţată de colegii de birou că dacă nu voi pleca (adică să-mi dau demisia)- voi păţi ceva rău….nu am crezut acest lucru şi nu l-am luat ca pe o ameninţare. Eu nu am ştiut că interesele sunt cu totul altele, poţi să fi orcât de bun, poţi să te perfecţionezi pentru că evaluarea o face patronul dupe interesele lui şi nu dupe meritele tale.
  Vă spun din propia experienţă pentru că drepturile mele în firma CARGILL au fost încălcate. Derularea evenimentelor a fost astfel:

  ­ calculatorul pe care lucram eu era foarte vechi (Pentium II 486) şi nu mai corespundea cerinţelor de lucru cu celelalte calculatoare din birou, pentru a-mi realiza munca am cerut printr-o adresă către Managerul General un calculator care să mă ajute să-mi îndeplinesc sarcinile de serviciu (nu aveam posibilitatea să întocmesc sau să văd documente referitoare la munca mea din birou, majoritatea erau în Excel şi mai puţin în Word-acest lucru era un mare dezavantaj pentru mine). Această cere nu a fost aprobată, şi o dată cu ea şi posibilitatea de a lucra documente referitoare la munca mea din birou…

  – au început cu timpul să-mi restrângă şi dreptul de atinge documentele referitoare la calitate şi mediu.de fapt la munca mea de zi cu zi……

  – şefa de departament Daniela Păun nu mă agrea, de ce spun asta? Şi am să vă relatez una din faptele sale împotriva mea: într-una din zile a chemat tot personalul din biroul AQ (mai puţin pe mine cu toate că nu îi făcusem nimic) şi pe responsabilul de mediu Elena Rodocan (cea mai bună prietenă a sa, amândouă au lucrat la Combinatul Chimic de la Işalniţa) în biroul ei. Am trecut întâmplător pe lângă uşa sa şi am auzit-o spunând următoarele cuvinte “De mâine veţi fi o echipă.”. Se subânţelegea de ce pe mine numă convocase pentru că vroia să o aducă în locul meu pe prietena ei cea mai bună. De ce spun asta ? Pentru că cît am fost plecată în concediu Daniela Păun nu mi-a spus faptul că pe calculatorul meu va lucra o altă persoană.
  Acest calculator era în gestiunea mea şi nu a Danielei Păun sau Elenei Rodocan. Când m-am întors din concediu şefa mea m-a pus să semnez pentru datele din calculator care nu mai erau ale mele (şi nu am vrut să semnez pentru acest fapt).

  – am încercat să plec din acel birou cu toate că mă pregăteam în acest domeniu dar nu la altă companie, am încercat pe o muncă asemănătoare cu cea ce făceam eu acest post era de responsabil securitatea muncii…..

  – am plecat în concediu nu ca să plec undeva pentru a mă distra cum fac alţi, am plecat să –mi strâng documente din reviste de pe internet mi-au fost date umele documente……., Mi-au fost oferite două manuale de calitate perimate pentru a vedea cum au implementat aţii sistemele de calitate- unul era american şi altul era franţuzesc. Eu nu ştiam că pe calculatorul meu personal de acasă mai erau şi alte persoane care aveau access la datele mele din calculator. Aceste date mi-au fost puse pe internet de persoana care avea acces la datele mele din calculator.

  – nu am făcut profit de pe urma a ceea ce am redactat…….a fost pur şi simplu ca o instruire a mea personală….de ce spun asta manualele nu numai că erau în domeniul meu dar erau scrise şi în engleză, doream din tot sufletul meu să învăţ termeni de specialitate din limba engleză… pentru că…..o dată cu schimbarea denumirii firmei din OLPO în CARGILL se făceau cursuri de limba engleză…am fost trecută pe o listă apoi am fost tăiată de pe acea listă (menţionez că dacă luaţi acele liste o să vedeţi persoane cu studii medii care aveau acest drep, cele cu studii superioare erau prea proştii pentru aşa ceva…..).
  – am revenit din concediu pentru că nu mi se mai oferea mare lucru de făcut şi pentru că mi se spunea de anumite persone din alte sectoare de activitate că documentele pe care eu le tehnoredactasem au fost puse pe internet……şi ei au văzut ceea ce lucrasem eu….(Eu mă întreb ce companie din lume are dreptul să-l controleze pe angajatul său ce trebuie să facă în concediu….?) iar casa mea urma să fie scaosă la vânzare….pentru că încălcasem drepturile de autor…………….Am mers la centru de calcul al companiei şi am întrebat dacă ei ştiu ceva în acest sens şi au spus : “NU” Dar zvonurile erau la tot pasul……

  – pentru că nu mai aveam activitate am făcut o sezizare la Directorul General, poate că am greşit eu m-am adresat aşa cum era procedeul dinainte şi nu managerului din domeniul meu. Acea sesizare nu a ajus nici la managerul la care mă adresasem ci la managerul operational cel de pe faza de producţie. Sa programat o întâlnire într-o zi de luni la ora 7, trebuia să mă întîlnesc cu şefa de Departament – Daniela Păun…Am aşteptat-o aşa cum era stabilit, dar ea intrase şi nu m-a aşteptat, nu am intrat pentru că am crezut că nu a venit eu am aşteptat-o din bun simţ. Am revenit în birou, ea a venit şi mi-a spus că trebuie să retrag documentele perimate de pe teren până în ziua de vineri. Am terminat aşa cum fusese planificat….asta nu a fost tot pentru că mie mi-au făcut viaţa un iad la master anul II de studiu……Au venit două doamne şi şeful meu la facultate şi au spus că am luat documente şi am luat note de pe acele documente…au făcut presiuni ca să renunţ……..mi-au spus colegi.

  – după terminarea ultimei sarcini de servicii, ne mai având activitate m-am dus la reprezentanta companiei pe operaţional “Adela” în data de 21 .10. 2005, ( în aceea dimineaţă am văzut nişte persoane care nu erau ale companiei erau nişte bărbaţi îmbrăcaţi în haine de piele de culoare neagră care sau oprit cu maşina respectivă aproape de mine numărul maşini avea unul dintre indicative cu “BUN” maşină străină de culoare bej metalizat) am cerut să mi se ofere de lucru în continuare, am revenit în birou pentru că mi sa spus că îmi vor da de lucru…Am revenit…..s-a primit un telefon la care toată lumea din birou colegi de birou au plecat, am crezut că are ceva să le comunice “şefa” cum avea obiceiul , am rămas în birou singură, după o perioadă de timp la unul din calculatoare s-a auzit un zgomot cum ar fi fost pulverizarea unui şprei, era o substanţă incoloră fără miros dar al cărui efect a fost prima oră asupra ochilor (îmi lăcrimau ochii), am deschis geamul pentru a aerisi încăperea, apoi l-am închis nu mai simţeam nimic. Cel de al doilea efect a fost de adormire (amorţeală –pentru că am fost conştientă tot timpul) am auzit când au revenit în birou colegii mei şi au rîs şi ceea ce au spus (menţionez că pe atunci nu beam cafea nu beam decât ceai).
  – ceea ce mă intrigă cel mai mult este faptul că am stat în starea aceea de amorţelă timp de 3-4 h în care nimeni nu sa hotărât să se apropie de mine şi să dea o mână de ajutor medical nu alt ceva, mi se pare foarte curios ca într-o firmă unui angajat, colegii săi să nu anunţe cabinetul medical al inteprinderi timp de atâta ore.
  – după o perioadă de timp mi-am revenit, dar eram ameţită era un fel de somnoleţă (înţelesesem că sarcina de serviciu a fost rezolvată- binenţeles că au aruncat pe mine faptul că am adormit la serviciu găsiseră motivul că nu dormisem acasă…ceea ce nu era adevărat…..Motivul era cu totul altul că nu dădusem demisia aşa cum cereau ei.)…….ştiu că ma luat dl Amihăiesiei să xeroseze nişte documente în număr de 100 pagini, nu-mi amintesc ce documente erau…..Le-a xeroxat în biroul şefei apoi am coborât la dânsul în birou şi am stat o perioadă de timp acolo pentru am-mi reveni….mi-a dat cheia de la biroul dânsului să o las la poartă după ce plec.
  – am “venit acasă „ cu o somnolenţă continuă am vrut să dorm la părinţii mei dar mama făcea curăţenie generală, aşa că am plecat la sora mea unde am dormit până ce m-au trezit ei pe la ora 7 seara…Mama ma scos la aer pentru a cumpăra ceva pe bonurile valorice. Am revenit acasă la părinţii, ştiu că am mîncat dar nu ştiu nici până azi ce reacţie s-a produs pentru că nu am mai putut să respir, inima nu mai îmi bătea, nu mai aveam puls….M-au dus la urgenţă m-au pus la oxigen, după care mi-au făcut raze la plămâni, spuneau că sunt răcită ceea ce nu era adevărat, razele respective nu ştiu ce efect au avut cu acea substanţă, dar am simţit ca şi cum mi-ar fi ars creierul .Ceea ce este cel mai curios este că nu mi-au dat radiografia, cu toate că a fost cerută la data respectivă…………………….
  – tare aş vrea să ştiu ce substanţă sa folosit, de avea aşa efect…De cine…?…
  – a doua zi am fost dusă la spitalul de boli nervoase pentru că aveam dureri foarte mari de cap…Am avut 72 de zile de spitalizare în decursul acestei spitalizări am schimbat mai multe tratamente pentru că unele dintre ele aveau efecte negative asupra corpului meu…..
  – ceea ce este de mirare este că fiind în concediu medical mi – sa mărit salariul de la 8000- 10.000 miloane, să înţeleg că pe cineva îl mustrase conştinţa cea ce făcuse şi îşi spăla mîinile astfel sau credea că o să mă pensioneze medicul? Pentru că mărirea de salariu se dă în urma unei evaluări sau când lucrezi nu la spital când eşti internat. Pe mine m-a mirat acest gest şi am trimis-o pe mama mea cu bani la biroul Resurse Umane crezând că este o greşeală pentru că eu eram internată şi nu puteam să fac acest lucru. I-au spus că nu este o greşeală şi i-au dat şi o legitimaţie la Cassy and Cary.
  – aveam dorinţă de viaţă de a munci şi a învăţa. Mi-am întrebat medicul la care am fost internată dacă dânsul consideră că pot să-mi realizez în continuare cele două obiective propuse (de a lucra şi de a-mi continua specializarea la master) şi dânsul mi-a dat curajul şi putera de a merge mai departe….Dar ma sfătuit să-mi schimb mediul de lucru care mi-a provocat ce mi-a provocat.
  – am revenit la servici după 72 de zile de spitalizare, am cerut mutarea mea în alt departament, nu a fost aprobat, sa făcut o evaluare între timp , iar calificativul a fost de mediu nota a fost 6 , (nu poţi evalua un om numai după o săptămână de revenire la servici şi după o perioadă de spitalizare – eu consider că nu a fost benefic pentru că această evaluare nu venea în favoarea unui om de a se recupera) Nu am vrut să semez aceea evaluare pentru că eram neândreptăţită motivul l-am prezentat. S-a format o comisie în care şefa a spus că nu am făcut nimic “pe perioada celor 72 de zile nu aveam cum să fac ceva” m-am moivat şi am spus că am luctat la “manualul calităţii” că am revizuit proceduri deci nu eram o neştiutoare, ma durut cel mai tare că unele persoane care erau în comisie ştiuseră la ceea ce am luctat eu, nu au spus nimic au tăcut. Am semnat pe acest “proces verbal”şi am plecat în birou După aceată evaluare locurile din birou au fost scoase la “concurs” erau un număr mai mic decât eram în birou. Nu ma descurajat acea evaluare, pentru că eu ştiam şi ştiu ce pot, am făcut mai multe revizii la mai multe proceduri “am întocmit diagrame de flux care erau reale nu minciuni” , am întocmit diagrame de proces pe faze………atât pe mediu cît şi pe calitate (aşa este atunci când nu ai susţinere). Mi-am făcut chiar şi un CV şi o scrisoare de intenţie în acest sens în limba engleză…..şi am specificat domeniul în care îmi finalizam studiile.
  Ni -sa comunicat cine va rămâne în birou. Am plecat în şomaj…

  În luna mai 2007 am profesat timp de două luni la birou calitate al firmei CUMMINS. Ce se întâmpla de fapt cu datele mele de pe calculator nu ştiu ca şi acum acasă de pe cele două calculatoare se modificau, şi trebuia să reiau de fiecare dată…..Ba apăreau imagini pe documente, datele erau eronate cu toate că calculatorul era parolat. Nu vroiam să se ajungă să se spună că sunt o incapabilă…..Muncem de la 7 la 5 după amiaza şi le verificam de fiecare dată, dar până într-o zi când pagina la care lucram eu a fost modificată în faţa mea. Asta m-a determinat pe lângă alte motive (cum ar fi participarea la audituri i-am cerut şefului să nu fac auditul ca fiind singurul auditor pentru că nu aveam experienţa necesară încă adică nu cunoşteam toate documentele şi activităţile care se desfăşurau în locul respectiv) să-mi dau demisia şi să plec.
  Nu vroiam să mi se întâmple din nou ceea ce mi s-a întâmplat, pentru că una mi se promisese la angajare şi alta a fost după angajare.

  Nu sunt o personană care nu îşi cunoaşte meseria, notele de la examenele mele nu au fost luate pe “ochii frumoşi” ci pe muncă.
  Am să vă anexez şi diplomele mele ca să vedeţi evaluările făcute la o universitate acreditată.

  Vă rog frumos să mă ajutaţi în rezolvarea acestui caz pe care eu vi l-am relatat.

 1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: