Prima pagină > news > Romania campioana mondiala la FIFA 2008

Romania campioana mondiala la FIFA 2008

Marius Craciun a castigat titlul de campion mondial in cadrul prestigiosului concurs World Cyber Games. Acesta a iesit triumfator in competitia FIFA 08, unde l-a depasit pe portughezul Pedro Caiato. Romanul de 19 ani, ce joaca sub nick-ul nExt-BeBe, l-a invins pe portughez cu 2-1, dupa regula doua jocuri din trei castigate. Ambii jucatori s-au infruntat in finala sub culorile clubului FC Barcelona.

Romania castiga astfel prima medalie de aur in cadul World Cyber Games, Marius devansand in competitia de FIFA 79 de jucatori din 72 de tari. Nu este insa prima medalie romaneasca in cadrul WCG, tara noastra obtinand-o pe cea de argint in 2006, tot in competitia FIFA.

Categorii:news Etichete:, , , , ,
 1. 17/11/2008 la 10:10 am

  Felicitarile mele ptr pusti ! Sper sa fi primit si un teanc frumos de bani macar ptr atata efort ! Si sa auzim din ce in ce mai mult de romani care ne fac astfel de bucurii nu tot de dinaia care isi omoara consoarta prin alte tari 🙂

 2. moniq
  17/11/2008 la 1:06 pm

  pacat ca la noi in Romania nu se promoveaza astfel de intalniri intre gameri desi cu putina sponsorizare din partea catorva oameni s-ar putea desfasura lejet o astfel de competitie.
  Oricum pustiul trebuie felicitat pentru performanta obtinuta avand in vedere conditiile din Romania

 3. 28/11/2008 la 3:38 pm

  PAPAPAPPAPAPAPPAPAP[APAAAAAAAAAAAAAAAAPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAPPPPPPPPPPPPPPPPPPAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPP

 1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: