Prima pagină > news > Alegerile din America

Alegerile din America

De un an de zile mass-media ne tin la curent cu alegerile din America. Nu ma intelegeti gresit, mie imi pasa de alegerile de America, la fel cum le pasa si americanilor de alegerile din Romania. Romanilor nu le pasa de alegerile din Romania, de ce le-ar pasa de cele din America ? mai ales ca americanii nu se simt sa dea si ei un mic si o bere ca toti candidatii de pe plaiuri mioritice.

Oare suntem pregatiti din timp pentru perioada cand americanii o sa ne ridice vizele si o sa emigram cu totii la ei? Pai pe americanii s-ar putea sa ii mute grija de criza economica exact la noi, unde nu avem nici economie si nici criza.

La alegerile din Romania pe langa cetatenii turmentati o sa avem si cetetenii derutati. Pensionarii si tinerii vor vrea sa voteze cu Obama sau Mccain. Probabil Obama are mai mare succes la pensionari ca or sa vrea sa voteze cu Obaba, iar Mccain la tineri deoarece candideaza din partea lui McDonalds.

Daca intradevar va intereseaza alegerile din SUA atunci puteti vedea pe The Money Channel Live transmisie din SUA incepand cu ora 22:00.

Categorii:news Etichete:, , ,
  1. moniq
    04/11/2008 la 12:34 pm

    chiar nu inteleg de ce se face atata valva cu alegerile din america, asta este o nebunie pe care sincer nu o inteleg. O sa ajungem sa ne intereseze mai mult ceea ce se intampla pe meleaguri straine decat ce se petrece in tarisoara noastra

  2. 12/11/2009 la 4:49 pm

    nu intaleg

  1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: