Prima pagină > Diverse, news > Liber la sex in spatiile publice

Liber la sex in spatiile publice

Politistii din Anglia sunt incurajati sa ignore actele sexuale care au loc in spatiul public, daca primesc doar cateva plangeri de la populatie.

Potrivit unui proiect de lege emis de Asociatia ofiterilor superiori din politie, acuzarea ar trebui sa se produca doar in ultima instanta, pentru ca aceasta sa nu aiba un „impact extrem” pentru psihicul delincventilor, informeaza Daily Mail.
Documentul privind „politica sexului in mediul public” a fost trimis tuturor fortelor din Regatul Unit de catre Michael Cunningham, purtator de cuvant ACPO privind problemele gay-lor, lesbienelor si transsexualilor.
In raport, Cunningham scrie ca metodele politicii practicate pana acum au afectat intr-un mod negativ relatiile dintre politie si comunitate si i-au descurajat pe britanici sa practice sexul in locuri interzise prin lege.

„Arestarea si acuzarea barbatilor care fac sex in toalete publice sau in lifturi, mai ales atunci cand sunt casatoriti si traiesc o viata dubla, poate avea un impact puternic asupra starii lor psihice, iar asta nu le va rezolva problemele”, considera Michael Cunningham.
El sustine ca, atunci cand apar plangeri izolate, politia ar putea sa nu ia masuri.

  1. Niciun comentariu până acum.
  1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: